Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Budget shopping

Zo voorkom je miskopen voor je interieur

geschreven door Maartje
Zo voorkom je miskopen voor je interieur

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Je denkt iets leuks te kopen, maar vervolgens blijkt het dat je de plank volledig mis hebt geslagen. Vaak gebeurt dit bij het kopen van kleding, maar het kan net zo goed gebeuren met items voor in je interieur. Als het om accessoires gaat, is het iets minder erg. Het blijft natuurlijk jammer en zonde van je geld. Maar wanneer een groter meubelstuk een miskoop blijkt te zijn, is het al helemaal zonde. Met een aantal tips gaat dit hopelijk niet meer gebeuren.

1. Bepaal je kleurenplan
Voor je überhaupt spullen voor je huis gaat kopen is het belangrijk om te weten wat voor kleuren je wilt toepassen. Of als je die al hebt is het goed om hieraan vast te houden. Natuurlijk kan je best wel eens afwijken van de huidige kleuren, maar zorg wel dat het bij de rest past. Als je niet online gaat shoppen, maar in de winkel, neem dan een kleurstaal mee. Dan kun je meteen zien of het bij elkaar past.

miskoopBron: chachalolo via HomeDeco Binnenkijken

2. Neem foto's mee van je interieur
In een winkel, maar ook online zijn er genoeg professionals die je kunnen helpen of advies kunnen geven. Neem daarom een foto van jouw interieur mee als je gaat winkelen. Dit kan makkelijk op je telefoon. Wanneer je even twijfelt kun je advies vragen. Ditzelfde geldt online. Kom jij er echt niet uit? Stuur dan een mailtje met de foto en je vraag.

miskopenBron: thuisbijbregje via HomeDeco Binnenkijken

3. Maar het is in de uitverkoop
Uitverkoop is erg verleidelijk. Het is leuk wanneer je iets kan kopen in de uitverkoop wat je al lang wilt. Maar de verleiding is groot om iets te kopen, omdat het dan goedkoop is. Uiteindelijk zonde als het een miskoop blijkt te zijn. Zie jij eindelijk het ene item die je al zo lang wilt hebben en nog steeds in je hoofd zit, in de uitverkoop? Vooral niet twijfelen dan. Bij HomeDeco hebben wij regelmatig leuke Dream Deals, houd dit vooral in de gaten. Wie weet zit jouw favoriete bank of eetkamerstoelen er ineens tussen.

miskopenBron: casabinus via HomeDeco Binnenkijken

4. Heb je het nodig en kan je het kwijt?
Je hoeft het natuurlijk niet altijd nodig te hebben, je kan iets ook gewoon leuk vinden. Maar belangrijk om te bedenken of je het ook kwijt kan. En anders weer een goede reden om een grotere kast te kopen.

Zie ook:
- Dé zomer musthave: hippe tuinposters
- 24x mooie lantaarns & windlichten voor in je tuin (of balkon)
- Shoppen: 16x de mooiste buitenvloerkleden

Tuin

De 4 tuintrends van 2024

geschreven door Gabrielle
De 4 tuintrends van 2024

Natuurlijke tuinen bieden een prachtige setting waarin we onze buitenruimtes kunnen transformeren tot plekken van rust, schoonheid en expressie. In het jaar 2024 presenteren tuinontwerpers en liefhebbers breed aanbod aan inspirerende trends die elk een unieke benadering van t...

meer...