Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Dit is wat je gasten als eerste denken wanneer ze je interieur zien

geschreven door Demi
Dit is wat je gasten als eerste denken wanneer ze je interieur zien

Wat is het eerste wat je opruimt als er gasten bij je over de vloer komen? Je hebt het waarschijnlijk vaak genoeg meegemaakt, een vriendin die besloten heeft om even langs te komen binnen een kwartier. Verstop je alle troep? Steek je een kaarsje aan? Zet je alle afwas snel in de vaatwasser? En wat als er onverwachts ineens een familielid blijft slapen voor een langere tijd, verf je dan toch die ene muur waar je je aan irriteert? Hang je toch even dat schilderij op wat daar al meer dan een jaar op de grond staat in die kamer waar je toch nooit komt? Of koop je wat extra bloemen en planten? Genoeg vragen, we willen antwoorden! Dit is waar je gasten het eerst op letten als ze bij jou langskomen:

De samenhang en indeling

De meeste mensen kijken eerst naar de indeling van de meubels en of alles wel bij elkaar past. Welke kleuren heb jij op de muur en passen de meubels daarbij?
Tip: kijk goed naar de indeling, samenhang en het kleurenpallet van je interieur. Zijn er accessoires waar je over twijfelt? Weg ermee!



Netheid en overzichtelijkheid

Logisch, jij zal ook wel letten op de troep als jij onaangekondigd langskomt bij een van je vrienden. Sommige mensen ergeren zich eraan, sommigen voelen zich juist minder schuldig over hun eigen troep.
Tip: wees eerlijk, maak een grapje over de troep en zeg dat je het even snel gaat opruimen!



Kunst en/of persoonlijke items

Dit zijn de items die jouw gasten meteen zullen opvallen! Uit een interieur kun je namelijk veel aflezen, is er veel kunst? Liggen er kookboeken? Of juist alleen maar familiefoto's?
Tip: schaam je niet! Heb je veel interieur tijdschriften? Maak een boekenplank of leg ze ergens neer waar ze goed te zien zijn.



Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...