Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Trends

Deze tint wordt dé trendkleur van 2017!

geschreven door Mara
Deze tint wordt dé trendkleur van 2017!

Ben jij de lieflijke, koele pasteltinten in je interieur een beetje zat aan het raken? Goed nieuws, want deze kleuren zijn in 2017 toch wel een beetje passé. In 2017 draait het, als we de interieurstylisten en trendwatchers mogen geloven, om warme en donkere tinten. Denk aan bruin, brons, oranje én: terracotta!

De kleur van terracotta haal je uiteraard al gemakkelijk in huis door je planten (nog zo'n grootste trend!) in terracotta potten te zetten. Schaf daarbij een aantal matching kussens aan, hier en daar een kaars in bruintint en je hebt de trend al budgetproof in huis gehaald. Wil je het helemaal goed doen? Verf één wand in terracotta kleur. Combineer het met veel brons en je warme, knusse interieur is klaar.

Stylingtip: Mix terracotta met verschillende wittinten, voor een fris en uniek effect!

In dit artikel laat ik je alvast de mooiste sfeerbeelden zien. Onderaan de pagina vind je 15 items in terracotta kleur die je direct kunt shoppen. Handig!


Tuin

Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

geschreven door Gabrielle
Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

Lente is de perfecte tijd om samen met je kinderen de tuin in te gaan en ze te laten zien dat tuinieren wel leuk kan zijn. Tuinieren met kinderen is niet alleen leuk en verrijkend, het is ook een geweldige manier om ze te leren over de natuur, verantwoordelijkheid en het bela...

meer...