Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Accessoires

Romantische interieur items voor Valentijn

geschreven door Maartje
Romantische interieur items voor Valentijn

14 Februari is het weer Valentijn, de dag van de liefde. Dit is de dag om jouw geliefde eens extra in de watten te leggen of te verrassen. Heb je een secret crush? Dan is Valentijnsdag de perfecte dag om hem of haar dit te laten weten. Dit kan anoniem, maar daar bereik je natuurlijk niet heel veel mee.

Wat kan je allemaal doen om deze dag zo romantisch mogelijk te maken? Verras jouw geliefde met een romantisch diner, nog leuker als je dit zelf maakt. Het is deze dag met name belangrijk om aandacht te geven aan elkaar en te laten weten dat je van elkaar houd, dus schakel alle dingen die voor afleiding kunnen zorgen uit. Maak je huis extra gezellig en schenk een goed glas rode wijn of champagne in.

Maar hoe maak je het nou romantisch in huis? Doe de lichten uit of dim ze en doe gezellig alle kaarsen aan. Kaarslicht geeft veel sfeer en straalt veel romantiek en warmte uit. Zorg dat het overal in huis lekker ruikt, want een huis dat stinkt is niet heel romantisch. Laat het lekker ruiken door een geurkaars of geurstokjes. Doe gezellige rustige muziek aan, dit zorgt voor een relaxte sfeer. Vind jij een openhaard nou heel gezellig, maar heb je deze niet, doe deze dan aan op je tv. Rozen of andere bloemen kunnen natuurlijk niet ontbreken met Valentijn, net als de kleur rood. Rood staat voor romantiek en zorgt ook voor warmte in je interieur.

Bron hoofdfoto: Var dags rum

Bron foto 1: Havenly
Bron foto 2: Green wedding shoes

Zie ook:
- 5x waarom je je plafond een kleurtje moet geven
- Met deze tips creëer jij een eenheid in je huis
- Luipaardprint combineren in je interieur

 
 
 
Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...