Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Woonkamer

3 kleuren die niemand durft te gebruiken op de muur

3 kleuren die niemand durft te gebruiken op de muur

Kleuren zijn erg bepalend voor de sfeer in een interieur en daarmee ook lastig om te kiezen. We neigen gauw naar vergrijsde en natuurlijke tinten omdat deze 'safe' zijn en makkelijk te combineren met allerlei andere kleuren. We zullen dan ook niet gauw kiezen voor een uitgesproken kleur.

Maar als je er op de juiste manier mee omgaat, kan zo'n gewaagde kleur hartstikke gaaf staan in het interieur! Het maakt je huis persoonlijk en uniek. Vandaag 3 kleuren die niemand durft te gebruiken op de muur. Durf jij het wel aan?

1. Petrol

Dit is een kleur die veel mensen moeilijk vinden om toe te passen omdat het vrij donker is. Maar wanneer je de rest van het interieur licht houdt, is dit prachtig! Combineer deze kleur bijvoorbeeld met materialen als leer of met lichte houtsoorten. Wil je echt voor gewaagd gaan? Combineer deze kleur dan met okergeel!

keukenBron: Boligmagasinet

3 kleuren die niemand durft te gebruiken
Bron: Woon mooi

2. Okergeel

Al een tijd lang een grote trendkleur. Wel moet je even over een drempel heen voordat je dit zomaar op de muur schildert. Het is een opvallende kleur die niet bij elke andere kleur past. Maar wanneer je dit goed combineert met kleuren en materialen heb jij een echte eyecatcher in huis! Zoals hierboven al genoemd prachtig te combineren met patrol maar ook met legergroen.

woonkamerBron: gz.focus.cn

3. Zwart

Misschien wel de meest beruchte kleur onder alle kleuren: zwart! Donkerder dan deze kleur kan niet en daarom een gewaagde kleur om toe te passen in het interieur. Mààr ontzettend stijlvol en trendy! Als het gaat om combineren, is zwart helemaal niet moeilijk. Je moet het gewoon durven!
3 kleuren die niemand durft te gebruiken
Bron: Fresh Ideen

Zie ook:
- Dit kan een nieuwe kleur op de muur voor je interieur doen
- Inspiratie: de muur slechts voor de helft schilderen
- Zelf je huis verven? Hierbij tips

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...