Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Accessoires

4x houten bankje in je interieur

geschreven door Julia
4x houten bankje in je interieur

Heb jij thuis een houten bankje staan of ben je van plan er één te kopen? Lees dan snel verder want wij hebben 4 manieren bedacht om dit bankje in je interieur te verwerken!

Bron: elisabethheier

Het houten bankje is een leuke binnenkomer in elke gang. Combineer hem bijvoorbeeld met je kapstok. Je kunt je schoenen eronder kwijt en er tegelijkertijd op zitten om je schoenen aan of uit te trekken. Los van de kapstok is ‘ie ook mooi met een vaas erop.

Bron: puurrianne

Waar dit accessoire ook handig is, is in de woonkamer. Je kunt hem bijvoorbeeld achter of naast de bank zetten met wat planten of boeken erop. Wil je hem meer in het zicht hebben? Gebruik hem dan als salontafel. Als je een muurtje vrij hebt kun je hem natuurlijk ook als bankje gebruiken met wat kussens erop.

Bron: carolabeforeandafter

Ook in de slaapkamer voegt dit bankje echt wat toe. Zet hem bijvoorbeeld aan het voeteneind van je bed met een paar leuke accessoires of een plaid erop en je hebt gelijk een warme sfeer. Ook leuk is het om er twee naast elkaar te zetten.

Bron: Spirossoulis

Tot slot is dit bankje erg handig in de badkamer. Je kunt er je badspullen op kwijt of er wat kaarsjes op zetten voor een gezellige sfeer.

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...