Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Tuin

5x tuintrends: van ronde tafels tot materiaalcombinaties

geschreven door Julia
5x tuintrends: van ronde tafels tot materiaalcombinaties

Vorige maand besproken we in deze blog al de woontrends voor de zomer voor binnen, maar laten we ook vooral de trends voor buiten niet vergeten! Vandaag benoem ik vijf grote tuintrends van dit jaar. Zo kun je je tuin helemaal volgens de laatste trends inrichten!

Materialen combineren

Je kunt bij deze trend allerlei combinaties uitproberen. Heb je houten meubels? Vul deze dan bijvoorbeeld aan met metalen accessoires of betonnen meubels. Maak spannende materiaalcombinaties voor een interessant geheel. Hieronder is te zien hoe mooi hout en beton samengaan.

Bron: showhome

Groen

Deze kleur is natuurlijk al in de tuin te vinden door alle planten, maar dit jaar is dat nog niet genoeg. Ook accessoires en tuinmeubels zijn dit jaar groen!

Botanische look

Denk hierbij niet alleen aan planten, maar ook aan accessoires. Ga bijvoorbeeld voor kussens en buitenvloerkleden met patronen van bladeren, planten en bloemen. Maar vergeet ook zeker niet de materialen, zoals rotan. Dit zorgt echt voor de botanische look!

Bron: happyinteriorblog

Ronde tuintafels

Op het gebied van meubels zien we dit jaar veel ronde tuintafels. Deze waren binnen al erg populair, maar nu dus ook buiten! Door de ronde vorm is het extra gezellig om met vrienden en familie te eten, omdat je iedereen aan kunt kijken.

Bron: lebook

Extra comfort

Het wordt steeds belangrijker om tot rust te komen in de tuin. Hierdoor zien we dit jaar steeds meer loungesets verschijnen in tuinen. Zo kun je extra genieten van de zon en lijkt het net of je even op vakantie bent.

Bron: zovief

Zie ook:
-Tuintrend gespot bij de binnenkijkers: ronde vormen
-Shop the look: Spaans terras met natuurlijke materialen
-5x de gezelligste overdekte hoekjes in de tuin

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...