Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

8x de mooiste bedden gemaakt van hout

geschreven door Mara
8x de mooiste bedden gemaakt van hout

Ben jij ook zo dol op die relaxte, bohemien look in de slaapkamer? Een onmisbaar item om deze look écht door te zetten is een bed(frame) gemaakt van hout!

Relaxte bohemien look
In combinatie met veel wit en rieten of jute accessoires creëer je de perfecte look. Een macraméhanger aan de muur, een fluffy vloerkleed met franjes op de grond en rieten manden om je beddengoed of handdoeken in te bewaren; je droomkamer is af!
Stiekem niet zo fan van deze stijl? Ook als je meer fan bent van de landelijke of Scandinavische stijl, past een houten bedframe perfect in je slaapkamer.

Extra fijn: je kunt houten bedden kant en klaar shoppen bij ons op HomeDeco.nl! Hieronder vind je een aantal fijne inspiratiebeelden en dááronder vind je een aantal houten bedden + bijpassende accessoires die je direct kunt shoppen. Kijk mee!


















Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...