Blogger we love: Mariët van Blauwe Sokken

geschreven door mara

Blogger we love: Mariët van Blauwe Sokken

Mariët schrijft op haar blog Blauwe Sokken over alles wat ze leuk vind. Vaak is dit interieur, maar er verschijnen hier en daar ook blogjes over bijvoorbeeld reizen en leuke apps. Mariët heeft een kleurrijk interieur en alleen al vanwege haar grappige blognaam is haar website een bezoekje waard!

Wat is jouw favoriete plekje in huis?
Mijn favoriete plek in huis is mijn “craftroom”; een kamer met een inbouwkast waar al mijn knutselspullen liggen. Ik werk graag aan mijn bureautje, dat geverfd is met zwarte krijtbordverf. Ook de keuken is favoriet, ik ben verliefd op onze blauwe Smeg koelkast!

Blogger Blauwe Sokken

Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
Mijn favoriete woonwinkel is Laif en Nuuver” in Groningen. Ook kom ik graag bij “Boer Staphorst” en bij kringloopwinkels om originele items te scoren. Een favoriet woonwerk heb ik niet, daar let ik eigenlijk nooit zo op.. Ik kijk vooral naar wat ik leuk of mooi vind en wat bij ons huis past!

Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Kleur! Mijn vorige huis was wel een erg bonte verzameling van kleuren en hebben we het in ons nieuwe huis wat subtieler aangepakt. Blauw is de ‘hoofdkleur’. Zo hebben we een blauwe servieskast en een blauwe Smeg koelkast, echte eyecacthers! Ik vind de zwart/witte woontrend erg mooi maar wat mij betreft brengt kleur sfeer in huis.

Blogger Blauwe Sokken

Wat is je favoriete item in huis?
Mijn favoriete item in huis is het orgeltje. Al meer dan honderd jaar oud en net zo lang in de familie. Het orgeltje was tot we gingen verhuizen naar een nieuwbouwhuis, bruin. Dat vond ik niet meer zo passen bij ons nieuwe huis en daarom besloot ik om ‘m te schilderen in de kleur “vintage blue”. Daar ben ik stiekem wel een beetje trots op!

Blogger Blauwe Sokken

Wat is jouw ultieme stijltip?
Voeg planten toe aan je interieur! Ik vind dat planten heel veel sfeer kunnen creëren en dat ze de ruimte mooie opvullen. Er zijn zoveel mooie planten te krijgen! Naast ‘gewone’ planten, doen cactussen het wat mij betreft ook altijd goed. Een aantal cactussen in verschillende potjes bijvoorbeeld of een cactus onder een stolp.

Blogger Blauwe Sokken

Blogger Blauwe Sokken

Blogger Blauwe Sokken

Blogger Blauwe Sokken

Blogger Blauwe Sokken

Blogger Blauwe Sokken

Blogger Blauwe Sokken

Blogger Blauwe Sokken

Meer zien van Blauwe Sokken?

Binnenkijker: BlauweSokken
Blog: blauwesokken.com

Ben jij ook een interieurblogger?
We ♥ you! Lees hier hoe je als interieur blogger het meeste uit HomeDeco haalt. Wie weet sta jij volgende week hier!
 

Onze favorieten:

     
Follow us:
   
BlogSociety