Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Budget shopping

Budget shopping: 20x linnen items onder €50

geschreven door Rebecca
Budget shopping: 20x linnen items onder €50

Een stof waar wij geen genoeg van krijgen is linnen. De erg sterke stof wordt vaak gebruikt voor kleding, maar wij zien linnen ook graag terug in ons interieur. Gelukkig kan je de stof overal voor gebruiken: als beddengoed, als tafelkleed, als lampenkap, op de muur, maar natuurlijk ook als huisparfum! Het fijne aan de stof is dat hij sterker en zachter wordt naarmate je het vaker gebruikt. Hoe het in de zomer een erg luchtige, ventilerende stof is, zorgt het in de winter voor warmte. Perfect voor elk seizoen dus.

De duurzame, natuurlijke stof vinden wij het mooist tot zijn recht komen in natuurlijke tinten. Door zijn natuurlijke aard hoeft de stof niet perfect te zijn. Zo omarmen wij het feit dat hij snel kreukelt. Hoe rommeliger, hoe beter. Samen met de luxe uitstraling, oogt de stof met zijn kreukels gezellig en speels. Laat het strijkijzer maar lekker liggen dus ;-)!

In dit artikel tonen wij aan dat deze mooie stof ook erg betaalbaar is. Wij hebben onze favoriete linnen items onder €50 voor je op een rijtje gezet!

Sfeerfoto: Walra

Zie ook:
- 5 stylingtips voor als je een grijze bank hebt
- Zo creëer je een slaapkamer die uit een magazine lijkt te komen
- Rust, reinheid en gezelligheid in je interieur


 
 
 
Slaapkamer

De leukste lampjes voor naast je bed

geschreven door Maartje
De leukste lampjes voor naast je bed

Verlichting naast je bed is wel zo handig. Natuurlijk om gewoon te kunnen zien als je je bed in- of uitstapt, maar het zorgt ook voor sfeer in de slaapkamer. Sommige mensen houden ervan om nog wat te lezen voor het slapen gaan, hierbij is verlichting natuurlijk heel belangrijk. Nachtlampjes worde...

meer...