Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
De stylingtips voor de 7 verschillende type werkpersoonlijkheden voor een productief nieuw jaar!

geschreven door rosa

De stylingtips voor de 7 verschillende type werkpersoonlijkheden voor een productief nieuw jaar!

Is één van jouw goede voornemens om wat efficiënter en productiever aan de slag te gaan? Daar helpen wij je graag een handje bij! Wist je dat je een hoop kunt leren van iemands werkplek? Naast dat je kunt zien of iemand juist opgeruimd of een rommelkont is, kun je ook zien aan de manier hoe iemand zijn werkplek heeft ingericht wat voor persoon 'ie is.

Wil je 2019 beginnen als een topwerknemer? Of misschien werk je wel voor jezelf en wil je het jaar beginnen als een baas. Wij hebben 7 type werkpersoonlijkheden op een rijtje gezet én geven direct stylingtips.

Voor de georganiseerde chaoot

georganiseerde werkplek Bron: Petra Bindel

Als er één plek perfect is om een -steeds veranderende- fotowand te maken, dan is is het je werkplek wel! Helemaal voor de creatievelingen onder ons is dit de perfecte manier om altijd geïnspireerd te blijven en toch een fijne en opgeruimde werkplek te creëren. Als je thuis een werkplek hebt is dit perfect, anders kun je je baas even lief aankijken of je zoiets mag maken bij jou op je werk. Waar vaak de uitspraak less is more is, is dat hier het tegenovergestelde. Hoe meer prints, foto's en quotes je ophangt, hoe beter!

Voor de thuiswerker

thuiswerken Bron: Cheetah is the new black

Heb jij het geluk dat je een werkplek aan huis hebt? Met jou zijn er slechts weinig! Je kunt hier dan de afweging maken of je je werkplek als een echte werkplek maakt en een goede scheiding maakt tussen werk en privé óf je laat je werkplaats mooi in de rest van het interieur opgaan. Kies bijvoorbeeld voor hetzelfde kleurenpalet als de rest van het interieur of laat dezelfde interieurstijl doorschemeren. Naast dat dit super mooi staat, voel je je ook 100% op je gemak op deze werkplek!

Voor de plantenliefhebber

planten-werkplek Bron: onbekend

De gezondheidsvoordelen van planten weten we inmiddels. Om je werkplek met planten aan te kleden, brengt niet alleen wat kleur in de ruimte, het helpt je ook nog eens om beter te ademen! Dit resulteert dan weer in meer energie en dus zul je beter presteren. Win-win situatie dus! Ben je geen ster in het in leven houden van je planten? Lees hier welke planten je onmogelijk dood kunt laten gaan ;-)!

Voor de stille harde werker

georganiseerde werkplek Bron: Laure Joliet

Ben jij de werkpersoonlijkheid die graag in rust en stilte werkt? Dan ben jij waarschijnlijk de stille harde werker! Jouw werkplek is rustig, georganiseerd en rommelvrij. Als je al wat decoratie toevoegt, dan is dit voornamelijk in neutrale en natuurlijke kleuren. Maar heel belangrijk: rust staat hier centraal. Alle losse rommeltjes zijn opgeruimd en er ligt niets extra's op het bureau dan noodzakelijk.

Voor degene die niet stil kan zitten

staand bureau Bron: Laure Joliet

Heb jij ook altijd zo'n moeite met stil zitten? Weet je niet hoe je lekker zit en wil je na een uurtje alweer staan? Dan is een hoog bureau met een hoge (bar)kruk de perfecte oplossing voor jou! Zo kun je onbeperkt zitten en staan afwisselen zonder dat je je werkplek hiervoor hoeft te verbouwen! Hang een prikbord achter het bureau, zo houd je altijd het overzicht! Ook als je even gaat staan of het geheel van een afstandje gaat bekijken. Het prikbord is super handig, omdat je hier alle nodige informatie op kunt hangen en misschien wat persoonlijke foto's.

Voor de georganiseerde minimalist

georganiseerde minimalist Bron: Thayer Gowdy

Houd jij van rust, maar ben je tegelijkertijd ook fanatiek met post-its? Grote kans dat jij de georganiseerde minimalist bent! De basis van jouw werkplek is namelijk minimalistisch en opgeruimd, maar aan het einde van een werkdag kan het soms lijken of er een bom is ontploft die bestaat uit post-its. Niemand die deze chaos begrijpt, maar voor jou is is het heel duidelijk! Je hebt alles goed georganiseerd op een manier die voor jou logisch is. Als er onnodige rommel op je bureau ligt kun je ook een beetje geïrriteerd raken. Vaak bestaat de werkplek van de georganiseerde minimalist uit een licht kleurenpalet.

Voor de samenwerkers

bureau delen
Bron: Heidi's Bridge

Deel jij een groot bureau met een collega? Grote kans dat jullie spullen snel door elkaar liggen! Een handige tip is dan, om jullie werkvlakken te scheiden door grote accessoires. Denk aan een mooie grote plant. Naast dat deze wat kleur brengt, is het ook nog eens super handig!

Zie ook:
-Deze (bijna) gratis tips geven je interieur een frisse uitstraling
-Dit waren de populairste blogs in 2018
-Dit zijn de 2 plantentrends voor 2019