Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Planten

Deze kamerplant past het best bij jouw persoonlijkheid

geschreven door Rosa
Deze kamerplant past het best bij jouw persoonlijkheid

Ondertussen weten we allemaal wel dat kamerplanten een super makkelijke manier zijn om kleur en leven aan je interieur toe te voegen! Toch is het soms wat lastig om de juiste plant voor jou te vinden. Daarom hebben wij de populairste kamerplanten per persoonlijkheid op een rijtje gezet. Handig!

Als je niet bekend staat om je groene vingers...

Niet iedereen heeft groene vingers. Dit hoeft helemaal geen probleem te zijn als je toch groen aan je interieur wilt toevoegen. Kies in dit geval dan gewoon voor kamerplanten die makkelijk te verzorgen te zijn. Wil je een complete lijst zien van makkelijk te verzorgen planten? Klik hier om te lezen welke planten je onmogelijk dood kunt laten gaan.

Dracaena

Ficus

kamerplanten per persoonlijkheidBron: Binnenkijken bij homestylinggarden

Als je een dierenvriend bent...

Heb jij een gezellige viervoeter of ander huisdier thuis? Dan hebben wij de perfecte planten voor je geselecteerd die ook nog eens hartstikke hip zijn. Deze planten zijn niet giftig voor je huisdier en kun je dus met een gerust hart neerzetten.

Pannekoekenplant

Bananenplant

kamerplanten per persoonlijkheidBron: Binnenkijken bij ilsedv

Als je weinig ruimte hebt...

Hangende planten zijn misschien wel een van de grootste trends op plantengebied. Deze planten zijn extra handig voor de mensen die weinig ruimte thuis hebben want ze nemen maar weinig ruimte in beslag.

Hangplanten

kamerplanten per persoonlijkheidBron: Binnenkijken bij Casabinus

Als je vaak van huis bent...

Als je veel van huis bent dan kun je het beste voor planten kiezen die weinig tot geen verzorging nodig hebben. Vetplanten en cactussen zijn hier perfect voor! Extra leuk om een grot verzameling te maken met veel verschillende groottes. Zo heb je toch een groen huis zonder hier veel naar om te hoeven kijken ;-)!

Vetplanten & cactussen

kamerplanten per persoonlijkheidBron: Binnenkijken bij Lauravanhouwelingen

Als je van schoonheid houdt...

Deze bijzondere kamerplanten staan prachtig in ieder interieur. Vooral als je oog voor detail hebt, is de kans groot dat je een liefhebber bent van onderstaande planten. Al deze planten zijn stuk voor stuk net iets bijzonderder dan de gewone groene kamerplant.

Alocasia Polly

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...