Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Dit zijn de populairste kamerplanten voor 2019

geschreven door rosa

Dit zijn de populairste kamerplanten voor 2019

Ondertussen weten we allemaal wel dat kamerplanten een super makkelijke manier zijn om kleur en leven aan je interieur toe te voegen! Toch is het soms wat lastig om de juiste plant voor jou te vinden. Daarom hebben wij de populairste kamerplanten voor 2019 op een rijtje gezet, per persoonlijkheid. Handig!

Als je niet bekend staat om je groene vingers...

Niet iedereen heeft groene vingers. Dit hoeft helemaal geen probleem te zijn als je toch groen aan je interieur wilt toevoegen. Kies in dit geval dan gewoon voor kamerplanten die makkelijk te verzorgen te zijn. Wil je een complete lijst zien van makkelijk te verzorgen planten? Klik hier om te lezen welke planten je onmogelijk dood kunt laten gaan.

Dracaena

Ficus

plantentrends-2019

Als je een dierenvriend bent...

Heb jij een gezellige viervoeter of ander huisdier thuis? Dan hebben wij de perfecte planten voor je geselecteerd die ook nog eens hartstikke hip zijn. Deze planten zijn niet giftig voor je huisdier en kun je dus met een gerust hart neerzetten.

Pannekoekplant

Bananenplant

plantentrends-2019

Als je weinig ruimte hebt...

Hangende planten zijn misschien wel een van de grootste trends van 2019 op plantengebied. Deze planten zijn extra handig voor de mensen die weinig ruimte thuis hebben want ze nemen maar weinig ruimte in beslag.

Hangplanten

plantentrends-2019

Als je vaak van huis bent...

Als je veel van huis bent dan kun je het beste voor planten kiezen die weinig tot geen verzorging nodig hebben. Vetplanten en cactussen zijn hier perfect voor! Extra leuk om een grot verzameling te maken met veel verschillende groottes. Zo heb je toch een groen huis zonder hier veel naar om te hoeven kijken ;-)!

Vetplanten & cactussen

plantentrends-2019

Als je van schoonheid houdt...

Deze bijzondere kamerplanten staan prachtig in ieder interieur. Vooral als je oog voor detail hebt, is de kans groot dat je een liefhebber bent van onderstaande planten. Al deze planten zijn stuk voor stuk net iets bijzonderder dan de gewone groene kamerplant.

Alocasia Polly

Calathea

Philodendron

Alle foto's: Moss Room DK

Zie ook:
- Zo moet jij je bananenplant verzorgen
- DIY: zo kweek je je eigen ananasplant
- Zo moet jij je pannenkoekplant verzorgen
- Zo moet jij je gatenplant verzorgen
- Zo moet jij je paradijsvogelplant verzorgen

 
 
16 Sinterklaascadeautjes boven €50 voor interieurliefhebbers
16 Sinterklaascadeautjes boven €50 voor interieurliefhebbers
geschreven door mara

16 Sinterklaascadeautjes boven €50 voor interieurliefhebbers

Sinterklaas is weer in het land, dus dat betekent dat je weer los kunt gaan met cadeautjes kopen voor je geliefden. Wij helpen je graag een handje. Daarom hebben we 16 leuke sintcadeautjes op een rijtje gezet boven de €50. Meer cadeau-inspiratie opdoen? Klik dan hier.

meer...