Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Inspiratie

Inspiratie: de leukste eetkamerbankjes uit onze Binnenkijker

geschreven door Rebecca
Inspiratie: de leukste eetkamerbankjes uit onze Binnenkijker

Een eetkamerbank is eigenlijk bedoeld om aan de (je raadt het al) eettafel te schuiven. Deze functie van de eetkamerbank is al een tijdje populair en daar schreven wij eerder ook al een artikel over. Maar, de eetkamerbank kan veel meer dan dat. Zo zien wij in onze HomeDeco Binnenkijken App het meubelstuk regelmatig terugkomen in bijvoorbeeld de hal, als salontafel of aan het voeteneinde van het bed. In dit artikel laten wij jou de leukste eetkamerbankjes zien uit onze Binnenkijker.

Als salontafel
Waar je ook zit op de bank, je kan altijd gemakkelijk bij de salontafel als de salontafel een eetkamerbankje is ;-). Door de lengte loopt een eetkamerbankje namelijk mooi mee met de vorm van een bank. En toch neemt 'ie niet erg veel ruimte in beslag, omdat hij zo lekker smal is! Een eetkamerbankje heeft ook nog eens de perfecte hoogte om er even je voeten op te leggen (en ja, stiekem doen we dat allemaal).

woonkamerBron: Huiswaarts via HomeDeco Binnenkijken

In de hal
De hal zorgt voor de eerste indruk van een huis. Het is een voorproefje voor de rest van het interieur. Maar helaas is de hal niet de plek waar je een eerste indruk snel onvergetelijk maakt. Toch zijn er een aantal manieren waarop zélfs de hal een mooi plekje in huis kan worden. Het neerzetten van een eetkamerbankje is daar een van! In de hal wordt een bankje vaak fotowaardig gestyled met kussentjes, een dekentje en een plant. En nog een bijkomend voordeel: je kan er fijn even op gaan zitten om je schoenen uit of aan te doen.

halBron: Prachtig88 via HomeDeco Binnenkijken

In de slaapkamer
Wij snappen wel waarom een eetkamerbankje op steeds meer plekken in huis verschijnt. Want het maakt niet uit waar zo’n bankje terecht komt; het is hoe dan ook een leuk meubelstuk om te stylen. Met een bankje kan je daarom zélfs accessoires kwijt in de slaapkamer! En het zorgt ook voor een beetje afwisseling en contrast met alle zachte items die in een slaapkamer altijd te vinden zijn.

slaapkamerBron: een_huisje_in_dordt via HomeDeco Binnenkijken slaapkamerBron: Jellinadetmar via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- 8x het bewijs dat je de hal ook heel mooi kunt stylen
- 5x verschillende items die je kunt gebruiken als salontafel
- Gespot bij de binnenkijkers: de eetkamerbank

 
 
Slaapkamer

De leukste lampjes voor naast je bed

geschreven door Maartje
De leukste lampjes voor naast je bed

Verlichting naast je bed is wel zo handig. Natuurlijk om gewoon te kunnen zien als je je bed in- of uitstapt, maar het zorgt ook voor sfeer in de slaapkamer. Sommige mensen houden ervan om nog wat te lezen voor het slapen gaan, hierbij is verlichting natuurlijk heel belangrijk. Nachtlampjes worde...

meer...