Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Trends

Inspiratie: deze 5 kleuren passen het beste bij het prachtige saliegroen

Inspiratie: deze 5 kleuren passen het beste bij het prachtige saliegroen

De kleur saliegroen is een hippe, frisse kleur die mooi staat in het interieur. Het is een unieke kleur die je huis echt een compleet andere look kan geven. Benieuwd naar deze hippe kleur en hoe je hem combineert? Hieronder vertel ik je welke vijf kleuren het beste bij saliegroen staan!

Zwart en donkergrijs

Zwart is vrijwel overal mee te combineren en ook zeker met saliegroen. Door zwart wordt saliegroen wat stoerder. Het leuke aan saliegroen is dat het een heel lieflijk kleurtje kan zijn als je het met pastel combineert, of juist een wat stoerdere kleur, als je het met zwart, grijs of bijvoorbeeld bruin combineert. Saliegroen brengt rust in een ruimte en is dus heel geschikt voor de slaapkamer.

badkamer-modern-zwart-staalBron: Project_0251 via HomeDeco Binnenkijken

Denimblauw

Het is niet de meest voor de hand liggende combinatie, maar zeker een mooie. Je kunt er zelfs nog meer blauwtinten aan toevoegen als je van blauw houdt. Accessoires van koper zullen ook erg mooi bij deze combinatie staan.

saliegroen-nachtkastje-denimblauwBron: Menm_homestyle via HomeDeco Binnenkijken

Lichtgroen

De combinatie van lichtgroen en saliegroen geeft een hele frisse uitstraling. Blijf in het groene palet en speel met lichtgroen in het voorjaar, en met donkergroen in het najaar. De een maakt het saliegroen wat speelser en de ander geeft meer een mysterieuze sfeer.

lichtgroene-kast-met-saliegroenBron: Irma_van_69 via HomeDeco Binnenkijken

Bruin

Groen behoort tot de koele kleuren. Wanneer je wat meer warmte wilt toevoegen, kun je er bruin tegenover zetten. Dit is een combinatie die gegarandeerd in elk interieur staat. Het koele saliegroen en warme bruin vormen een mooie balans. Eventueel kun je nog meer kleuren toevoegen naar jouw smaak.

cognac-bank-saliegroene-muurBron: Irma_van_69 via HomeDeco Binnenkijken

Bordeauxrood

Deze laatste combinatie is voor de mensen die van experimenteren houden en risico's durven te nemen in hun interieur. Bordeauxrood en saliegroen vormen een gewaagde en spannende combinatie. Als je niet zeker weet of je het mooi vindt, kun je het beste beginnen met een klein bordeauxrood accessoire en kun je later altijd wat grotere accessoires in deze kleur eraan toevoegen.

saliegroene slaapkamer Bron: elledecoration

Zie ook:
-De kleur groen toevoegen in je keuken
-24x mooie vazen van gekleurd glas die je nu direct kunt shoppen
-Zo creëer je een botanische badkamer

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...