Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Zo creëer je een eigen buitenkeuken (zonder te veel geld uit te geven)

geschreven door demi4

Zo creëer je een eigen buitenkeuken (zonder te veel geld uit te geven)

Je kent het wel, die prachtige tuinen inclusief uitgebreide buitenkeuken. Heerlijk voor die zwoele zomeravonden, wanneer je het liefst elke dag buiten kookt. We worden er jaloers van, want zo'n buitenkeuken kost veel geld en dat kan niet iedereen betalen. Daarom help ik je graag een handje, door zo'n luxe buitenkeuken in je tuin te creëren zonder dat je veel geld uit hoeft te geven.

tuin buitenkeuken budget
Bron: Zustertessa

Bouw je eigen aanrecht

Allereerst moet je een aanrecht hebben om buiten te koken. Je kan hiervoor een tuintafel aanschaffen, maar je kan ook creatief zijn. Met pallets bijvoorbeeld kom je al een heel eind. Of je kiest voor fruitkisten die je kan opstapelen en aan elkaar timmert. Je kunt ook fruitkisten kopen die al aan elkaar getimmerd zijn, handig!

tuin buitenkeuken budget
Bron: Soniad

Wandrek met keukengerei

Heb je een schutting waar je de buitenkeuken tegenaan bouwt? Dan kan een wandrek met rails aan de schutting bevestigen, zodat je daar je keukenspulletjes kwijt kunt. Nu begint je buitenkeuken echt ergens op te lijken!

tuin buitenkeuken budget
Bron: wonenbydjo

Budget BBQ

Het belangrijkste van van de buitenkeuken: de barbecue. Kies voor een budget optie, want barbecues kunnen heel duur zijn. Gelukkig zijn er genoeg betaalbare opties! Je kunt er ook voor kiezen om in plaats van een barbecues een camping kookstel of een elektrische kookplaat te gebruiken. Kost veel minder geld en je kan gewoon buiten koken!

Zie ook:

- Dit item is de trend voor buiten én binnen
- Inspiratie: tuinen in bohemien stijl
- Inspiratie: tuinen in industriële stijl

 
 
24x de leukste kraamcadeaus onder €30
24x de leukste kraamcadeaus onder €30
geschreven door rosa

24x de leukste kraamcadeaus onder €30

Heeft iemand in jouw omgeving net een kindje gekregen en ben je op zoek naar een leuk cadeautje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben namelijk 24 van de leukste kraamcadeautjes op een rijtje gezet ónder €30,00! Shopze! Zie ook: ga('send', 'event', 'Blogpost', 'More about', ‘View')...

meer...