Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Tuin

Zo creëer je een eigen buitenkeuken (zonder te veel geld uit te geven)

geschreven door Demi
Zo creëer je een eigen buitenkeuken (zonder te veel geld uit te geven)

Je kent het wel, die prachtige tuinen inclusief uitgebreide buitenkeuken. Heerlijk voor die zwoele zomeravonden, wanneer je het liefst elke dag buiten kookt. We worden er jaloers van, want zo'n buitenkeuken kost veel geld en dat kan niet iedereen betalen. Daarom help ik je graag een handje, door zo'n luxe buitenkeuken in je tuin te creëren zonder dat je veel geld uit hoeft te geven.

tuin buitenkeuken budget
Bron: Zustertessa

Bouw je eigen aanrecht

Allereerst moet je een aanrecht hebben om buiten te koken. Je kan hiervoor een tuintafel aanschaffen, maar je kan ook creatief zijn. Met pallets bijvoorbeeld kom je al een heel eind. Of je kiest voor fruitkisten die je kan opstapelen en aan elkaar timmert. Je kunt ook fruitkisten kopen die al aan elkaar getimmerd zijn, handig!

tuin buitenkeuken budget
Bron: Soniad

Wandrek met keukengerei

Heb je een schutting waar je de buitenkeuken tegenaan bouwt? Dan kan een wandrek met rails aan de schutting bevestigen, zodat je daar je keukenspulletjes kwijt kunt. Nu begint je buitenkeuken echt ergens op te lijken!

tuin buitenkeuken budget
Bron: wonenbydjo

Budget BBQ

Het belangrijkste van van de buitenkeuken: de barbecue. Kies voor een budget optie, want barbecues kunnen heel duur zijn. Gelukkig zijn er genoeg betaalbare opties! Je kunt er ook voor kiezen om in plaats van een barbecues een camping kookstel of een elektrische kookplaat te gebruiken. Kost veel minder geld en je kan gewoon buiten koken!

Zie ook:

- Dit item is de trend voor buiten én binnen
- Inspiratie: tuinen in bohemien stijl
- Inspiratie: tuinen in industriële stijl

Tuin

Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

geschreven door Gabrielle
Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

Lente is de perfecte tijd om samen met je kinderen de tuin in te gaan en ze te laten zien dat tuinieren wel leuk kan zijn. Tuinieren met kinderen is niet alleen leuk en verrijkend, het is ook een geweldige manier om ze te leren over de natuur, verantwoordelijkheid en het bela...

meer...