Inloggen of registreer
 
 

Over deze foto


wonenbyes
binnenkijken bij
wonenbyes
1       35
Welkom! Ik woon samen met mijn man in een pakhuis uit 1900 in de binnenstad van Haarlem. Samen met onze (schoon)vader hebben we dit huis, bestaande uit een garage met daarboven 2 woonlagen, volledig verbouwd. De garage werd een woonkamer/keuken met in het midden van de kamer een keuken met kookeiland. Tijdens de verbouwing kwam er een mooie brickwall te voorschijn onder een aantal oude stuclagen. Hierdoor hebben we aan de stijl van de woonkamer iets meer industriële elementen toegevoegd, zoals staal en beton. De basis is wit/neutraal, aangezien er, vooral in de winter, weinig buitenlicht naar binnen komt. Daarnaast vinden we witte muren erg fris en straalt het rust uit. We creëren liever kleur met accessoires en de brickwall heeft natuurlijk ook al mooie kleuren van zichzelf! Achter de brickwall zit nog een ruimte. Dit was vroeger een binnenplaats/tuintje. Wij hebben hier extra zitruimte gecreëerd. Dit vinden we zelf een leuk detail, want de ruimte is hierdoor alles behalve standaard, maar juist speels. Het TV meubel hebben we zelf gemaakt van eiken wagondelen, die door het gehele huis terugkomen(o.a. in de badkamer en schuifdeuren in de slaapkamer). Eenheid vinden we erg belangrijk in het interieur en we vinden het niet mooi om verschillende houtsoorten in een ruimte te hebben. Daarnaast vinden we klussen en zelf meubels maken erg leuk om te doen, omdat je dat iets unieks creëert. En dat past bij ons en bij het huis!
 

Shop deze stijl

 

Reacties


Om te reageren moet je eerst even inloggen...
Inloggen | Registreer

 
 

Meer binnenkijken bij wonenbyes


2      29
0      6
1      5
3      7
0      11
0      8
6      30
1      11
10      58
0      14
4      20
1      8
 

Meer Woonkamer


0      1
0      4
0      5
0      1
0      1
2      7
0      2
0      7
1      7
0      7
0      0
0      0