Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends

Mand

1 producten gevonden
Categorie: Mand

Categorie


Merk: Alles
Prijs: Alles

Prijs


Trefwoord: Alles

Trefwoord


 
 
Misschien ben je ook geinteresseerd in één van de volgende producten:

De mand: opgeruimd staat netjes

Een mand is super handig in je interieur, je kunt bijvoorbeeld al je kleine kussens, plaids en tijdschriften hierin gooien zodat dit niet meer rondslingert in de kamer. Je creëert hierdoor meteen meer rust in de kamer zonder al die kleine troepjes. Geef al je spullen een eigen (opgeruimd) plekje. Manden staan snel heel luxe in je huis doordat er geen troep meer rondslingerd. Je hebt hele mooie manden die net zo goed als accessoire kunnen dienen als als opbergmand. Zo zijn de manden van SILT 'n Pure zo mooi dat het een feestje is om deze neer te zetten in je interieur. 

Een mand in iedere kamer

Iedere kamer van het huis kan wel een mand gebruiken. In de kinderkamer is het ideaal om speelgoed in op te ruimen zodat de kamer altijd netjes blijft na het spelen. In de slaapkamer is het ideaal om boeken en tijdschriften in op te bergen zodat deze niet los op het nachtkastje rondzwerven.  In de badkamer kan de mand ideaal als wasmand dienen en in de woonkamer is hij ideaal om plaids en kussens in op te bergen. Maar ook onderaan de boekenkast staan manden heel luxe en kun je er kleine rondslingerende troepjes ingooien zoals speelgoed of tijdschriften.

Manden kopen bij HomeDeco

Bij HomeDeco hebben we een groot assortiment manden, opbergkisten en wasmanden. Denk bijvoorbeeld eens aan een rotan mand, een stoffen variant of kies voor een stoere van zwart metaal!