Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends

Bloomingville Vloerkleed

4 producten gevonden
Categorie: Vloerkleed

Categorie


Merk: Bloomingville
Kleur: Alles
Prijs: Alles

Prijs


Trefwoord: Alles

Trefwoord


 
 
Misschien ben je ook geinteresseerd in één van de volgende producten:

Scandinavische vloerkleden van Bloomingville

De vloerkleden van Bloomingville hebben een Scandinavische uitstraling. Dit is ook niet zo gek, aangezien Bloomingville een Scandinavisch merk is. De vloerkleden hebben als hoofdkleur voornamelijk grijs. Verder zijn de vloerkleden erg verschillend. Zo is er een kleed met sterren, die tevens te gebruiken is voor buiten. Maar Bloomingville heeft ook een rond kleed in hun collectie. Daarnaast hebben ze ook een vloerkleed met een diagonale print in een meer rechthoekige vorm. Dit vloerkleed is ideaal voor op de gang, in de badkamer of in de kinderkamer. 

Een hippe aanvulling aan je interieur

De vloerkleden van Bloomingville zijn een hippe en warme aanvulling aan je interieur. De vloerkleden van Bloomingville zijn vrij neutraal en bestaan vooral uit grijs en bruin tinten. Hierdoor passen ze vrijwel in elk interieur en geven ze je ruimte net een speels en hip tintje. Je maakt de ruimte helemaal af met een vloerkleed van Bloomingville. De vormen waar Bloomingville voor heeft gekozen maken de vloerkleden extra bijzonder. Denk hierbij aan het ronde kleed en het wat meer langwerpige en rechthoekige vloerkleed. Deze twee stijlen kleden zie je steeds vaker terugkomen en zijn helemaal hip op dit moment!

Vloerkleed van Bloomingville kopen bij HomeDeco

Ben jij eruit welk vloerkleed van Bloomingville je wilt gaan kopen? Dan ben je bij HomeDeco aan het goede adres! Wij hebben misschien niet het meest ruime assortiment aan vloerkleden van Bloomingville, maar de vloerkleden die wij op de website hebben staan zijn wel erg verschillend. Zo is er voor iedereen toch nog genoeg keuze tussen de verschillende stijlen vloerkleden. Kun je écht niet kiezen? Geen stress, wij kunnen je en handje helpen! Lees onze blog voor meer inspiratie of neem contact met ons op.