Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends

Bluebellgray Vloerkleed

21 producten gevonden
Categorie: Vloerkleed

Categorie


Merk: Bluebellgray
Prijs: Alles

Prijs


Trefwoord: Alles

Trefwoord


Een fris interieur met een vloerkleed van Bluebellgrey

We kunnen er niet anders van maken. Ja, de vloerkleden van Bluebellgrey zijn in één woord vrolijk! Met hun frisse kleuren en weelderige patronen zorgen ze voor een prachtige frisse toevoeging in ieder interieur. Dus ben jij van nature een blij ei? En niet vies van een beetje kleur in huis? Denk dan zeker ook aan de kleden van Bluebellgrey want grote kans dat je hier jouw nieuwe favoriet tussen ziet!

Zo combineer je een Bluebellgrey vloerkleed

De vloerkleden van Bluebellgrey zijn echte blikkenvangers. Door de kleurrijke patronen op de kleden zijn ze niet uit ons zicht te missen. Het is dan ook goed voor te stellen dat je denkt dat een vloerkleed van Bluebellgrey iets té druk is voor jouw interieur. Maar ook drukkere kleden zoals die van Bluebellgrey kun je prachtig rustig af stylen. De ultieme tip hiervoor? Less is more! Ga voor een rustig kleurenpalet in de ruimte waar het kleed komt te liggen. En kies één van de kleuren uit het vloerkleed uit om terug te laten komen in de details van je interieur, zo maak je er een prachtig geheel van! 

De prijs van Bluebellgrey vloerkleden

De vloerkleden van Bluebellgrey zijn super uniek in hun soort en gemaakt van goede kwaliteit. Dit maakt ze de iet wat hogere prijs dan ook helemaal waard. Op HomeDeco.nl snappen we echter wel dat het kiezen van een vloerkleed met zo'n hoger prijskaartje nogal spannend kan zijn. En dat er een hele hoop twijfels bij kunnen ontstaan. Hierom bieden we je graag de mogelijkheid om voor het kopen van je Bluebellgrey kleed, je favorieten nog eventjes op te slaan op je verlanglijstje. Klik op het hartje en wij bewaren ze automatisch!