Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends

Calvin Klein Vloerkleed

104 producten gevonden
Categorie: Vloerkleed

Categorie


Merk: Calvin Klein
Prijs: Alles

Prijs


Trefwoord: Alles

Trefwoord


Calvin Klein verkoopt niet alleen kleding....

Als je denkt aan het merk Calvin Klein denken de meeste mensen natuurlijk aan kleding. Maar dit merk heeft nog veel meer te bieden, onder andere Calvin Klein vloerkleden. Dit verrast sommige mensen misschien enigszins maar het is echt waar! En Calvin Klein heeft niet zomaar vloerkleden, het zijn vloerkleden van zeer hoge kwaliteit. De vloerkleden zijn handgewoven en bestaan voor 100% uit de beste Nieuw-Zeelandse wol. 

Verschillende collecties Calvin Klein vloerkleden

De vloerkleden van Calvin klein zijn verdeeld in verschillende collecties. Zo hebben zij bijvoorbeeld de Home Collection met kleden die in elk interieur passen. Dit zijn voornamelijk effen vloerkleden met rustige kleuren. Buiten de verschillende collecties, zijn de vloerkleden ook in verschillende formaten te bestellen. Dit is ook erg handig, aangezien iedere ruimte zijn eigen afmetingen heeft. De vloerkleden van Calvin Klein zijn voornamelijk effen en hebben neutrale kleuren. Er zijn ook een paar uitschieters met wat meer opvallende kleuren, denk hierbij aan rood, geel, blauw en oranje. 

Vloerkleed van Calvin Klein kopen

Ben jij geïnteresseerd in een van de prachtige kleden van deze beroemde designer? Of weet jij zelfs al zeker dat je er een wilt gaan aanschaffen? Dan ben je bij HomeDeco.nl aan het goede adres! Als je nog twijfelt of andere vragen hebt kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice via de chat op onze website of door middel van een mailtje. Weet je nog niet helemaal welke kleur vloerkleed je moet kiezen? Dan hebben wij hier twee blogs voor je klaarstaan die jou hierbij kunnen gaan helpen; 7 tips om het juiste vloerkleed te kiezen en zo kies je het juiste vloerkleed uit