Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends

Desso Vloerkleed

44 producten gevonden
Categorie: Vloerkleed

Categorie


Merk: Desso

Merken

Stijl vloerkleed: Alles

Stijl vloerkleed


Prijs: Alles

Prijs


Trefwoord: Alles

Trefwoord


Desso vloerkleden 

Een prachtig vloerkleed van een tapijtenfabriek uit Nederland? Dan ben je bij Desso aan het juiste adres! Zij hebben een groot aanbod wat bestaat uit verschillende vormen, maten en kleuren.  Een unieke collectie van Desso is de denim collectie. Zoals je aan de naam al kunt raden zijn dit kleden die gemaakt zijn van spijkerstof. Hoe gaaf is dat? Deze vloerkleden verschillen allemaal van structuur en net zoals bij spijkerbroeken geldt, geen kleed is hetzelfde. Zo weet je dus zeker dat je een uniek exemplaar in huis haalt als je een vloerkleed van Desso aanschaft.

Vloerkleden van Desso vergelijken

Desso vloerkleden hebben een heel groot aanbod met veel verschillende stijlen vloerkleden. De vloerkleden variëren van een vintage en robuuste look, naar lekker zacht voor de voetjes. Ze hebben zelfs ronde kleden, dit zie je steeds vaker de laatste tijd en is echt een trend. Ook qua kleuren kun je alle kanten op bij Desso. Of je nou een vloerkleed wil hebben dat een statement maakt in de ruimte of een kleed dat wat minder opvalt, het kan allemaal bij Desso. Bekijk de collectie en pas zo nodig filters aan om het wat gemakkelijker te maken voor jezelf. Zo vermijd je dat je veel tijd verspeeld aan het zoeken naar het juiste vloerkleed. Doe dit natuurlijk uitsluitend als je al precies weet naar welke kleur vloerkleed je op zoek bent. Anders kun je je laten verassen door de vele verschillende kleuren vloerkleden van Desso. 

Vloerkleden van Desso combineren

Je kunt de vloerkleden van Desso heel goed combineren met andere meubels. Neem eens een kijkje op onze website en ontdek met hoeveel meubels je de vloerkleden van Desso kunt combineren. Kijk bijvoorbeeld eens bij de bijzettafels, banken en stoelenWeet je echt even niet hoe je je vloerkleed moet stylen? Dan hebben wij hier een blog die jou daarbij gaat helpen! In deze blog lees je over drie vloerkleedtrends die we in 2019 aan zien. Laat je inspireren door deze trends!