Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends

Finally Vinyl Vloerkleed

25 producten gevonden
Categorie: Vloerkleed

Categorie


Merk: Finally Vinyl
Prijs: Alles

Prijs


Trefwoord: Alles

Trefwoord


"Finally Vinyl, verkopen die niet platenspelers?" 

Bij het horen van de naam Finally Vinyl denk je misschien in eerste instantie aan een merk wat oude platenspelers of iets dergelijks verkoopt. Maar dat is Finally Vinyl zeker niet! Het is een retailer en verkoopt onder andere ontzettend gave vloerkleden. De vloerkleden van Finally Vinyl zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Maar hebben allen één ding gemeen, namelijk hun eigenzinnige materiaal. Van welke vlekken gemakkelijk te verwijderen te zijn. Dit maakt de kleden van Finally Vinyl erg gemakkelijk in gebruik. Daarbij hebben alle vloerkleden hele mooie prints. Zo is bijvoorbeeld ook de Grey Dragonfly een echte blikkenvanger in ieder interieur!

Kleden van Finally Vinyl in jouw huis 

Ja, die prints maken de Finally Vinyl vloerkleden natuurlijk vooral heel erg leuk! Maar al kan een print van een vloerkleed nog zo mooi zijn. Als het in een ruimte ligt waar het totaal niet bij past kan die print er uiteindelijk totaal niet meer toe doen. Dus is het van groot belang dat je weet hoe je de Finally Vynil vloerkleden mooi kunt combineren! Onze tip? Houd in het achterhoofd dat het heel mooi staat om de kleuren uit het vloerkleed terug te laten komen in de ruimte waar hij komt te liggen. Dus of je het Finally Vinyl vloerkleed nu in de woonkamer, slaapkamer of werkkamer legt, zolang de kleuren matchen kun je altijd een mooi geheel creëren. 

Finally Vinyl vloerkleden in huis voor een fijne prijs

Door de materiaalkeuze van Finally Vinyl heb je de unieke vloerkleden in huis voor een fijne kleinere prijs dan vergelijkbare vloerkleden. Toch kunnen we ons op HomeDeco.nl voorstellen dat het kiezen van een nieuw vloerkleed soms lastiger is dat het klinkt. Hierom bieden we je graag onze hulp! Neem contact met ons op als je twijfels hebt over een bepaald vloerkleed. Ben je nog niet helemaal overtuigd en wil je graag verder kijken? Klik dan hier om de complete collectie vloerkleden te zien.