Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends

Gan Vloerkleed

186 producten gevonden
Categorie: Vloerkleed

Categorie


Merk: Gan

Merken

Stijl vloerkleed: Alles
Prijs: Alles

Prijs


Trefwoord: Alles

Trefwoord


Handgetuft of handgeknoopte vloerkleden van Gan

Allevloerkleden van Gan zijn hand getuft of geknoopt. De vloerkleden worden gemaakt met verschillende breitechnieken. Hierdoor is de vorm niet altijd helemaal vierkant. Dit zorgt uiteraard wel voor erg unieke exemplaren met zichtbare invloeden uit verschillende culturen, zoals Perzisch, Arabisch en het Middellandse Zeegebied. Doordat de vloerkleden van Gan zo uniek zijn hebben wij dan ook een klein deel van deze kleden op onze website staan. De vloerkleden van Gan die wij op de website hebben staan zijn wel erg verschillend, zo is er voor ieder wat wils. 

Een Gan vloerkleed bij jou thuis

Vind jij het niks als jouw kleed zichtbare invloeden bevat van verschillende culturen? En zoek je een wat neutraler model? Geen probleem, de Gan vloerkleden hebben ook basic varianten! Of je nou een basic of een meer opvallend kleed zou willen, het vloerkleed van Gan is zonder twijfel een eyecatcher in je interieur!

Gan vloerkleed kopen op Homedeco.nl

Vind je het lastig om het juiste vloerkleed te kiezen? Of wil je graag wat meer informatie over de nieuwste vloerkleedtrends? Je kunt ons natuurlijk altijd mailen of chatten voor meer informatie, daarnaast hebben wij hieronder twee blogs voor je klaargezet die je misschien zouden kunnen helpen bij je keuze; 7 tips om het juiste vloerkleed te kiezen, 3 vloerkleedtrends die we in 2019 gaan zien. Veel leesplezier!