Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends

Harlequin Vloerkleed

138 producten gevonden
Categorie: Vloerkleed

Categorie


Merk: Harlequin

Merken

Stijl vloerkleed: Alles

Stijl vloerkleed


Prijs: Alles

Prijs


Trefwoord: Alles

Trefwoord


Vrolijke vloerkleden van Harlequin 

Wil jij wat meer gezelligheid in je woonkamer halen? Dan is ene vloerkleed van Harlequin iets voor jou! Deze vloerkleden zijn erg vrolijk en kleurrijk en brengen gelijk een gezellige sfeer in huis. Devloerkleden brengen keur in de grauwe sombere winterdagen en passen natuurlijk perfect bij de zonnige zomerdagen. Buiten dat de vloerkledenvan Harlequin prachtige kleuren hebben zijn ze ook erg artistiek. Elk vloerkleed is een eigen kunstwerk. Het vloerkleed van Harlequin steelt ongetwijfeld de show in jouw interieur. De kleden zijn dan ook met de hand getuft in India en bestaan voor 100% uit wol. 

Vloerkleden van Harlequin voor in de kinderkamer

De mooie collectie van Harlequin bestaat ook uit vloerkleden die speciaal ontworpen zijn voor op de kinderkamer. Deze vloerkleden zijn relatief klein en hebben allemaal hun eigen uniueke symbool. Bijvoorbeeld een kleed met een uil die poseert op een tak van een boom. Hiermee willen zij de eigenwijsheid van een kind uitstralen. Ze hebben dit vloerkleed in twee varianten, één met roze accenten voor op de mesjeskamer en één met blauwe accenten voor op een jongenskamer. Verder hebben zij ook een prachtig vloerkleed voor op de kinderkamer in de vorm van een bloem. Doordat dit kleed in verschillende laagjes is opgebouwd (de bloemblaadjes) lijkt de bloem levensecht. 

Vloerkleed van Harlequin kopen

Ben je eruit welk vloerkleed van Harlequin je zou willen kopen? Perfect! Dan ben je bij HomeDeco aan het goede adres. Zodra je verder klikt naar de winkelmand word je gemakkelijk doorgestuurd naar de verkoper van dit vloerkleed. Wil je nog wat meer inspiratie opdoen over waar je het kleed het best neer kunt leggen? Of vind je het gewoon leuk om een blog te lezen over vloerkleden? Klik dan hier voor een blog over de vloerkleedtrends van 2019.