Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends

Herdersfield Vloerkleed

Lanterfant eetkamerstoelen 3+1 gratis Lanterfant eetkamerstoelen 3+1 gratis
22 producten gevonden
Categorie: Vloerkleed

Categorie


Merk: Herdersfield
Prijs: Alles

Prijs


Trefwoord: Alles

Trefwoord


Prachtige koehuiden van Herdersfield

De vloerkleden van Herdersfield bestaan uit prachtige dierenvachten. Denk hierbij aan koehuiden en schapenvachten. De vloerkleden zijn van zeer goede kwaliteit omdat ze direct van de bron komen. Ook is het onderhoud van deze vloerkleden gemakkelijk. Er komen niet snel vlekken op en het is makkelijk te stofzuigen. Een andere tip is om je kleed uit te hangen en met een mattenklopper af te stoffen. Zo blijft het kleed het langst mooi. Doordat de koehuiden erg groot zijn en zoveel uitstraling hebben staan ze prachtig in je interieur en brengen de vloerkleden direct meer sfeer. De koehuiden zijn dan ook perfect geschikt als decoratie voor in elke ruimte. Wat ook belangrijk en fijn is om te weten is dat de koeien een vrij en fijn leven hebben gehad. Daarnaast zijn de koeien ook niet geslacht voor hun huid.

Een warme sfeer in huis

Met de vloerkleden van Herdersfield breng je direct een gezellige en warme sfeer in huis. Ook de schapenvachtjes voegen veel toe aan de sfeer in je interieur. Heerlijk voor op de bank of voor in een stoel. Of naast je bed op de grond, zodat je voeten lekker warm blijven als je net je bed uitstapt. In de kinderkamer staat een schapenvacht ook erg gaaf. Dit omdat kinderkamers vaak wat kleiner zijn, waardoor het schapenvachtje net wat meer karakter toevoegt zonder dat het kleed te aanwezig is. Zo lijkt de kamer ook een stukje groter. Kortom, genoeg opties in huis voor het schapenvacht! 

Vloerkleden van Herdersfield vergelijken

Op HomeDeco.nl hebben wij een ruim assortiment aan vloerkleden van Herdersfield. Vooral in de koehuiden is er veel keuze. Er zijn koehuiden met bruine vlekken, zwarte vlekken en zelfs wat meer effen huiden. Ook verschillen de vlekken uiteraard in grootte. Elke koe is natuurlijk anders. Dit is juist super gaaf want dit maakt elke koehuid eigen en uniek. Geen koehuid is hetzelfde! Ook qua schapenvacht is er een ruime keus. Er zijn bijvoorbeeld schapenvachten met kleuren die je wel vaker ziet, denk hierbij aan beige en grijs maar ook wat meer unieke kleuren, zoals groen en bordeaux rood.