Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends

Nordal Vloerkleed

40 producten gevonden
Categorie: Vloerkleed

Categorie


Merk: Nordal

Merken

Stijl vloerkleed: Alles

Stijl vloerkleed


Prijs: Alles

Prijs


Trefwoord: Alles

Trefwoord


Kleed op de vloer met Nordal

Ben jij op zoek naar een nieuw vloekleed voor bij jou in huis? En wil je graag een eigen unieke stijl in je interieur doorvoeren? En moet die dan het liefst een beetje stoer zijn? Denk dan ook eens aan de vloerkleden van Nordal! De kleden van Nordal passen namelijk perfect in dit dit rijtje. Hun stoere look hebben de vloekleden te danken aan de rauwe afwerkingen en koele bruine, beige en grijze tinten. Veel van de vloerkleden van Nordal kan je daarbij ook herkennen aan de franjes aan de boven- en onderkanten van het kleed. Welke expres een robuuste 'onafgewerkte' look hebben gekregen. 

Nordal vloerkleden voor een stoer interieur 

Bij de vloerkleden van Nordal draait het allemaal dus om een stoere look. Dit zorgt er dan ook voor dat de kleden ontzettend gaaf lijken in een interieur waar deze stoere look ook is doorgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan een industriële boekenkast samen met een Cloudy vloerkleed van Nordal. Stoer met stoer combineren staat altijd fantastisch. Maar bijna nog leuker om te doen is natuurlijk het contrast opzoeken. Woon jij in een minimaal ingericht interieur? Maak dan van je Nordal vloerkleed een echt statement item! Zo'n stoer item in een helemaal witte slaapkamer of woonkamer vraagt natuurlijk alle aandacht. En die verdient 'i dan ook zeker!

Nordal Vloerkleed kopen op HomeDeco.nl 

Ja, leuk zijn ze zeker die stoere Nordal vloerkleden! Maar hoe kies je nu het juiste kleed voor bij jou in huis uit? Op HomeDeco.nl snappen we dat deze keuze soms erg lastig kan zijn. Hierom helpen we je graag met wat inspiratie op onze blog. Kom je er nog niet helemaal uit? Stuur ons dan een berichtje via de chat. Wij geven je persoonlijk advies!