Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends

Papilio Vloerkleed

Lanterfant eetkamerstoelen 3+1 gratis Lanterfant eetkamerstoelen 3+1 gratis
18 producten gevonden
Categorie: Vloerkleed

Categorie


Merk: Papilio

Merken

Prijs: Alles

Prijs


Trefwoord: Alles

Trefwoord


Maak een statement met een Papilio vloekleed

Om de vloekleden van Papilio te omschrijven zijn niet veel woorden nodig. Sterker nog, eigenlijk heb je maar één woord nodig om de Papilio kleden te beschrijven. Namelijk: opvallend. Ja, door hun felle kleuren, speelse prints en patronen kun je niet om de vloerkleden heen. Dus of je je Papilio kleed nu in de woonkamer, slaapkamer of werkkamer neerlegt, je maakt er hoe dan ook een echt statement mee!

Een Papilio vloekleed in de kinderkamer

Die vrolijke kleuren, speelse prints en patronen staan natuurlijk supertof in verschillende ruimtes. Maar zijn ook zeker ideaal voor de inrichting van een unieke kinderkamer! Ga bijvoorbeeld voor een hoogpolige variant met een groot peace-symbool waar jouw kindje heerlijk zacht op kan spelen met zijn of haar favoriete speelgoed

Het aanbod Papilio vloerkleden op HomeDeco.nl 

Papilio heeft een vrij uitgebreid assortiment vloerkleden in de aanbieding. Met allen hun eigen unieke vormgeving en stijl. Het kan hierdoor lastig zijn om te kiezen. Omdat we op HomeDeco.nl graag zeker willen weten dat jij straks 100% tevreden bent met je toekomstige Papilio vloerkleed, inspireren we je graag dagelijks op onze blog. Ook helpen we je graag persoonlijk. Stuur ons gemakkelijk een berichtje in de chat en voor je het weet ligt je nieuwe kleed al bij je in huis!