Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends

Perletta Vloerkleed

487 producten gevonden
Categorie: Vloerkleed

Categorie


Merk: Perletta

Merken

Prijs: Alles

Prijs


Trefwoord: Alles

Trefwoord


Perletta Carpets Vloerkleed

Een goede toevoeging aan ieder interieur, de vloerkleden van Perletta. Deze vloerkleden zijn gemaakt van de mooiste natuurlijke materialen. Naast dat dit prachtig staat in huis, kunnen deze materialen ook wel tegen een stootje. Makkelijk in onderhoud dus! Vind je het lastig om je net-gekochte vloerkleed een beetje leuk neer te leggen? Wij geven je dé tip om je vloerkleed te stylen! 

 

Achtergrond van Perletta

Al sinds het jaar 1991 worden de vloerkleden van Perletta ontworpen en geïmporteerd. De vloerkleden komen van alle hoeken in de wereld maar het grootste deel wordt gemaakt in Marokko. De vloerkleden worden allemaal met de hand gemaakt en geweven op originele en authentieke weefgetouwen. Uiteraard zijn de Perletta vloerkleden gemaakt van natuurlijke materialen. 

 

Toch besloten om 'm aan te schaffen

Wil je graag een Perletta Carpet vloerkleed kopen? Dan ben je bij HomeDeco aan het juiste adrres! Wij hebben namelijk de mooiste vloerkleden van dit merk in ons assortiment. Heb je vragen over een product of wil je graag weten hoe je een product leuk kunt stylen? Neem dan contact met ons op of lees de blog om inspiratie op te doen. Om je een handje te helpen bij het uitzoeken van een vloerkleed, hebben wij 3 tips samengesteld over hóe je een vloerkleed uitkiest.