Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends

Scion Vloerkleed

Lanterfant eetkamerstoelen 3+1 gratis Lanterfant eetkamerstoelen 3+1 gratis
122 producten gevonden
Categorie: Vloerkleed

Categorie


Merk: Scion

Merken

Stijl vloerkleed: Alles

Stijl vloerkleed


Prijs: Alles

Prijs


Trefwoord: Alles

Trefwoord


Unieke vloerkleden van Scion

Ben jij op zoek naar een vrolijk vloerkleed? Dan ben je bij Scion vloerkleden aan het juiste adres! Deze bijzondere en artistieke kleden maken echt de blits in je interieur. De vloerkleden van Scion laten de ruimte direct stralen. De ontwerpen van Scion zijn heel speels, uniek, modern en artistiek.  Buiten dat zijn de vloerkleden handgemaakt en van 100% wol. De kwaliteit van de kleden is daarom erg goed en daarbij zijn de kleden zeer comfertabel. 

Vloerkleden van Scion in elke ruimte

De vloerkleden van Scion kunnen juist omdat ze zo speels zijn in elke ruimte. Ze passen heel leuk in de kinderkamer, woonkamer, slaapkamer en zelfs in de gang kan een vloerkleed heel gaaf zijn. Waar je ook besluit het kleed van Scion neer te leggen, het maakt zeker een statement en geeft de ruimte een klaraktervolle touch. 

Welke moet je kiezen? 

Vind je het lastig om te bepalen welk vloerkleed van Scion je het mooist vindt? Of welke het best past bij jouw interieur? Geen zorgen, wij hebben een aantal blogs voor je klaarstaan die je hierbij gaan helpen; Zo kies je een vloerkleed uit, Zo kies je het juiste vloerkleed bij je bank. Vind je het nu alsnog lastig om een vloerkleed te kiezen of heb je nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op via de mail of chat.