Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends

Seletti Vloerkleed

Lanterfant eetkamerstoelen 3+1 gratis Lanterfant eetkamerstoelen 3+1 gratis
8 producten gevonden
Categorie: Vloerkleed

Categorie


Merk: Seletti

Merken

Prijs: Alles

Prijs


Trefwoord: Alles

Trefwoord


 
 
Misschien ben je ook geinteresseerd in één van de volgende producten:

Een kunstwerk op de vloer met de kleden van Seletti

Met de vloerkleden van Seletti heb je in plaats van een kunstwerk aan de muur, een kunstwerk op de vloer. Deze vloerkleden zijn erg uniek en apart. Ze hebben allemaal iets kunstzinnig en zijn hierdoor erg artistiek. met een vloerkleed van Seletti heb je zonder twijfel een heel uniek exemplaar in je interieur. De vloerkleden van seletti hebben iets geheimzinnigs. Je hebt bij de meeste vloerkleden meer vragen dan antwoorden. Vaak moet je ook even twee keer kijken om goed te zien wat er op het vloerkleed is afgebeeld. Saai zijn de kleden dus absoluut niet! 

Vloerkleden van Seletti niet alleen voor de kunstverzamelaar

De vloerkleden van Seletti zijn voornamelijk ontworpen voor kunstliefhebbers, maar dit is natuurlijk niet uitgesloten. Heb jij niet zoveel met kunst maar vind jij de kleden van seletti te gek? Dit kan natuurlijk altijd. Misschien heb je nu ontdekt dat je toch artistieker bent aangelegd dan je eerst dacht. Of houd je niet van kunst aan de muur of staande kunst, dan is een vloerkleed van Seletti natuurlijk ook een perfecte optie! Het vloerkleed zit wat minder in je gezichtsveld en is daardoor minder opvallend. Hoe kunstzinnig de vloerkleden er dus ook uitzien, je hoeft geen kunstverzamelaar te zijn om een vloerkleed van Seletti in huis te hebben. 

Vloerkleden van Seletti vergelijken

Dat alle vloerkleden van Seletti apart en eigenzinnig zijn is nu wel duidelijk. Maar er zitten zeker ook verschillen tussen de kleden. Allereerst hebben ze ronde en vierkante vloerkleden. Het ronde vloerkleed zie je tegenwoordig steeds vaker en is helemaal hip op het moment. Verder zit er ook een verschil in de prints. Sommige kleden hebben een print met foto's van 'echte' mensen, terwijl sommige kleden prints van dieren bevatten. Zo is er bijvoorbeeld een kleed met allemaal verschillende slangen. Anderen vloerkleden komen meer over als een schilderij door de vormgeving en gebruikte prints. Er is dus heel veel variatie in de vloerkleden van Seletti. Ben jij toe aan wat meer vloerkleed inspiratie? Klik dan hier voor de blog!