Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

5 tips om van je kledingrek een eyecatcher te maken

geschreven door Beau
5 tips om van je kledingrek een eyecatcher te maken

Een kledingrek, dat kan er natuurlijk uit zien als een enorme chaos. Om dit te voorkomen, heb ik 5 tips op een rijtje gezet om van je kledingrek, een stylish item te maken.

Sorteer je kleding op kleur

Door je kleding op kleur te sorteren, creëer je veel meer rust. Wanneer de kleren op volgorde van kleur hangen valt het mooi samen. Hieronder een voorbeeld:


Bron: Decordove

Gebruik dezelfde kledinghangers

Het gaat natuurlijk niet alleen om de kleding, maar ook om de manier waarop je ze ophangt. Doe je dat aan allerlei verschillende hangers, loop je de kans dat het op een zootje gaat lijken. Maak dus gebruik van dezelfde kledinghangers, zo neutraal nodig. Hiermee ontwikkel je harmonie en valt de aandacht op je kleding.


Bron: Instagram @Kenziepoo

Probeer niet te veel op te hangen

De meeste kledingrekken zijn natuurlijk niet heel groot, en kun je niet al je kleding aan kwijt. Probeer dit dan ook niet, hoe mooi al je kleding ook is, het gaat niet passen. Door zo veel mogelijk op te hangen ziet het er onrustig en opgepropt uit, en dat is niet waar je op doelt.


Bron: KP Fusion

Geef schoenen en accessoires ook een plekje

Je kledingrek hoeft natuurlijk niet alleen gebruikt te worden voor kleding, het is ook leuk om je schoenen, tasjes en andere accessoires erbij te betrekken. Hierdoor maak je het speelser, en extra interessant om naar te kijken.


Bron: Instagram @Flipandstyle

Go for color

Een kledingrek hoeft natuurlijk niet zwart of wit te zijn. Ga voor een lekker kleurtje, neem bijvoorbeeld goud of koper. Ook is het een leuk idee om een kledingrek te maken van een houten stok. Kortom, doe iets anders dan de standaard zwart, dit geeft het een extra boost en maakt het nog meer fabulous.


Bron: Bloglovin'


Bron: The Style Files

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...