Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Budget shopping

6 (interieur)tips om je portemonnee te beschermen

geschreven door Mara
6 (interieur)tips om je portemonnee te beschermen

Als interieurliefhebbers weten wij als geen ander hoe leuk het is om regelmatig (lees: wekelijks) je interieur te veranderen, lekker te snuffelen bij woon(web)winkels en uren lang op Instagram te kijken. Helaas is het geen goedkope hobby en mogen we soms best wat liever voor onze portemonnee zijn. We geven je vijf tips om dat voor elkaar te krijgen!

Tip 1: Gebruik tijdloze meubels & trendy accessoires

Lekker logisch, maar hij werkt wel goed: kies voor tijdloze meubels als het gaat om de bank, een kast en de eettafel. Dit zijn flinke investeringen en je zult niet zo snel even een nieuwe bank kopen. Raak dus niet in de verleiding van dat trendy model die je waarschijnlijk na een jaar alweer zat bent.

Omdat je voor tijdloze basisstukken hebt gekozen, kun je vervolgens wel voor opvallende, trendy accessoires kiezen. Deze zijn een stuk minder duur en kun je dus gemakkelijk vervangen. Met een nieuw kussentje op de bank, een andere vaas op tafel en een leuk plaid creëer je al heel snel een nieuwe look in huis.

woonkamer-neutrale-kleurenBron: Thuisbijmij via HomeDeco Binnenkijken




 

Tip 2: Verf & behang is everything

Niet alleen bespaar je heel veel kosten als je zelf aan de slag gaat (ipv schilders inhuren), maar met een beetje verf & behang skills kun je ook je oude meubels omtoveren tot iets nieuws!

Verf je landelijke, houten eettafel met matzwarte verf en steek 'm zo in een industrieel jasje. Verf de kast in okergeel om de zithoek op te vrolijken en dompel je oude vaasjes in een trendy groene kleur. Hallo nieuw interieur!

behang-gang-rozeBron: Irma_van_69 via HomeDeco Binnenkijken

Origin behang bladeren oudroze
Origin - luxury wallcoverings



 

Tip 3: Minimum en maximum bedrag

Is jullie bank nu toch écht aan vervanging toe? Maak dan gebruik van onze handige zoekfunctie! Op HomeDeco kun je namelijk per categorie aangeven wat de minimale en maximale prijs mag zijn. Deze functie vind je linksonder op je scherm. Zo blijven duurdere items uit je zicht en raak je dus ook nooit in de verleiding om een te duur item aan te schaffen. Handig!

woonkamer-grote-spiegelBron: Interior_canalhouse via HomeDeco Binnenkijken




 

Tip 4: Kies tweedehands

Bij kringloopwinkels kun je soms prachtige meubels vinden voor een prikkie. Vergeet ook vooral niet om rond te snuffelen op de zolder van je ouders, opa en oma of een tante. De meubels hebben misschien een likje verf nodig, maar je bent alsnog een stuk voordeliger uit. En die verf koop je natuurlijk gewoon hier bij HomeDeco! ;-)

tweedehands-kast-vernieuwdBron: Mariscasa via HomeDeco Binnenkijken




 

Tip 5: Recycle je eigen spullen

Niet zo gek als je na een lange tijd uitgekeken bent op die ene vaas in de vensterbank. Maar misschien wordt 'ie wel weer heel leuk in de keuken, om er je pollepels in te bewaren! Hetzelfde geld voor de oude eetkamerstoel, die prima tot zijn recht komt in de slaapkamer, of het bijzettafeltje, die in de gang weer een geheel nieuwe functie krijgt. Probeer je meubels op deze manier zoveel mogelijk te recyclen en word weer opnieuw verliefd op je oude spulletjes.

kleurrijke-kastjesBron: Bijmargrietinhuis via HomeDeco Binnenkijken

Tip 6: Houd internet in de gaten

Regelmatig schrijven wij een blog over budget shopping, waarbij we meubels in een lage prijscategorie selecteren. Houd onze blog dan ook goed in de gaten om geen koopjes te missen! Vergeet je niet in te schrijven voor onze gratis nieuwsbrief, zo word je altijd automatisch op de hoogte gehouden van leuke acties!

Om je een eindje op weg te helpen hebben we onze favoriete budget items geselecteerd:

Zie ook:
- Grote meubels voor een klein budget
- Shop op budget: Bohemien woonstijl
- Shop op budget: industrieel interieur

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...