Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Trends

6 Tips voor jouw voorjaarsschoonmaak

geschreven door Gabrielle
6 Tips voor jouw voorjaarsschoonmaak

Het zonnetje schijnt weer! Met het zonnetje in ons gezicht, lijkt iedereen ook net een stukje vrolijker. De voorjaarskriebels zijn weer aanwezig. Dit geldt natuurlijk ook voor het schoonmaken en opruimen van je huis. Om jou een handje te helpen bij het opruimen, hebben wij 6 tips samengesteld om je huis op te ruimen. Vergeet vooral tip 6 niet te bekijken!

Tip 1: Maak een planning. Maak een lijstje met alles wat je allemaal wilt schoonmaken en verspreid dat over verschillende dagen of weekenden. Door een lijstje te maken zie je wat je al af hebt gevinkt en zo krijg je meer rust in je hoofd.

Tip 2: Richt je op vergeten plekken. Zoals bijvoorbeeld de deurklinken, de onderkant van de meubels, bovenkant van kasten & ventilatierooster en luchtroosters.

Tip 3: Declutter & organiseer. Ga door kasten, laden en andere opbergplekken om te bepalen welke items je echt nodig hebt en welke je kunt wegdoen. Organiseer de resterende spullen zodat alles netjes en overzichtelijk is.

Tip 4: Verfris & lucht je huis. Laat je huis luchten door de ramen en deuren een dag open te zetten. Was of vervang de gordijnen. Probeer om natuurlijke luchtverfrissers te gebruiken, zoals verse bloemen, geurige kaarsen of essentiële oliën. Dit draagt bij aan een aangename sfeer in huis.

Tip 5: Onderhoud van apparaten. Neem de tijd om je huishoudelijke apparaten te controleren en schoon te maken. Controleer de airfryer, wasmachine, droger. Ontdooi de vriezer en haal een sopdoekje door de koelkast. Controleer ook batterijen in rookmelders en thermostaten. Het regelmatig onderhouden van apparaten verlengt hun levensduur en zorgt voor een efficiëntere werking.

Tip 6: verwen jezelf. Nadat je het lijstje af bent gegaan moet je natuurlijk niet vergeten om jezelf ook te verwennen. Doe dat door bijvoorbeeld een bos bloemen voor jezelf te kopen of een spa dagje. Een ander idee is een leuke serie met een wijntje ernaast kan natuurlijk ook.

Waag je in het voorjaar met frisse moed aan de schoonmaak! Vergeet niet de vaak vergeten plekken aan te pakken voor een echt grondige reiniging. Met een gestructureerd plan, opruiming en aandacht voor details, zal je huis stralen van frisheid. Happy cleaning en geniet van een sprankelend schoon thuis dit seizoen!

Vind jouw nieuwe favoriet!

Voordelig shoppen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...