Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Gastblog

Gastblog: een kijkje bij Angelina Cura

Gastblog: een kijkje bij Angelina Cura

Wat leuk dat je een kijkje neemt bij mijn gastblog! Mijn naam is Angelina (angelina_cura) en in deze blog vertel ik wat over mijzelf en hoop ik jou te inspireren met mijn interieur. Samen met mijn man, twee zoons en een dochter wonen wij al 27 jaar in een rijtjeshuis in Hendrik-Ido-Ambacht. Kijk je mee?

slaapkamer-nude-basicBron: Sarah Walraven

Vroeger

Toen wij het huis kochten zaten er door het hele huis donkerbruine schrootjes (zelfs op het plafond). En de badkamer en keuken waren versierd met donkerbruine bloementegels. Stap voor stap pakten wij elke keer een ruimte aan. Dit deden we het liefst in 1 keer, maar daar was toen de tijd geen budget voor. Mijn woonsmaak is in der loop der jaren verandert van druk en kleur naar basic. De liefde voor interieur heb ik van mijn moeder. Zij is elke dag bezig met alles wat met wonen te maken heeft, samen kijken we altijd naar woonprogramma’s; echt zo leuk!

woonkamer-nude-basicBron: Sarah Walraven




 

Mijn woonstijl

De kleuren zwart, wit en hout voeren de boventoon in ons interieur, maar wel elke keer in een andere verhouding. Mijn woonstijl is rustig naturel en ik voel me daar als een vis in het water bij. Ik wil het graag ruimtelijk houden, liever een paar grote items dan vele kleintjes. Duur, goedkoper en kringloop vind ik leuk om met elkaar te combineren. De Bryckfurniture bank stond al lang op mijn wensenlijstje en staat nu te pronken in mijn overkapping. Maar ik heb bijvoorbeeld ook een leuke metalen tafel van Jysk. Aan het einde van mijn straat zit een kringloopwinkel waar ik regelmatig naar binnenloop. Daar heb ik pareltjes als de gouden spiegel en een theedoosje gekocht.

tuin-nude-basicBron: Sarah Walraven




 

Uit huis

Nu twee van mijn kinderen de deur uit zijn gebruiken we 1 slaapkamer als kleedkamer. Bijna alles in deze kamer komt van de Ikea en kringloop, leuk hoeft niet altijd duur te zijn! De ander is nu omgetoverd tot een loungekamer; daar kan mijn dochter gezellig zitten, of ik hihi.

walk-in-closet-nudeBron: Sarah Walraven

lounge-kamer-nudeBron: Sarah Walraven

Impulsief

Vroeger was ik een impulsieve koopster en had hierdoor veel miskopen. Nu probeer ik er wat langer over na te denken, maar ik heb nog steeds een groot gat in mijn hand (schaam). Wij proberen ook dingen zelf te maken zoals de buitenkeuken in de overkapping. Omdat ik van rust houd heb ik een gouden regel: iets erin betekend ook iets eruit. Koop dingen waar jij je goed bij voelt en niet omdat het een trend is. Blijf dicht bij jezelf.

overkapping-buiten-keukenBron: Sarah Walraven




 

Droom

Een grote droom van mij is om ooit in een jaren dertig huis te wonen, maar of dat er ooit van komt. Wij zijn nu bezig met de badkamer en willen daarna sparen voor een nieuwe vloer in de woonkamer, en een nieuw toilet en… Ach wensen blijven er altijd!

eetkamer-nude-basicBron: Sarah Walraven




 

Zie ook:
- Tip van Jet: 4x per jaar je accessoires verwisselen
- Gastblog: de tuin in met Fabryk Design
- Gastblog: een kijkje bij Huisvanklaasje

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...