Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Bloggers we love

Instagrammer we love: Ingeroos

geschreven door Mara
Instagrammer we love: Ingeroos

Op welke plek in huis ben je het meest trots?
Ik ben trots op het hele huis, omdat we dat helemaal opgebouwd hebben tot wat het nu is.

Het is een huis uit 1900, maar toen we het kochten waren bijna alle authentieke elementen eruit gesloopt en was het helemaal in jaren 70 stijl. Inclusief schrootjes, plavuizen en kurk op de wand. We hebben destijds heel Nederland en ook België afgereisd op zoek naar oude bouwmaterialen en hebben zo het huis weer in 'oude' glorie hersteld, passend bij onze wensen.



Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
Mijn favoriete woonwinkel is Loft in Arnhem. Niet alleen om daar heerlijk rond te struinen en inspiratie op te doen, maar ook vanwege het prachtige pand waarin ze zitten (de oude Dansacademie). Ook Meijer & Floor (van een vriendin van mij), eveneens in Arnhem, is favoriet. Knap om te zien hoe zij daar door de jaren heen steeds weer weet te vernieuwen, zonder daarbij haar eigen stijl te verliezen!

Scandinavische merken zoals Hay en Muuto zijn altijd tijdloos en mooi. En natuurlijk Piet Boon (dat kun je inmiddels toch ook wel een merk noemen) is favoriet. Alles wat hij maakt vind ik mooi!

Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Onmisbaar in een interieur vind ik een grote eettafel, waar je heerlijk met veel mensen aan kan zitten, zoals je vooral in mediterrane landen ziet. Die gezelligheid en het Bourgondische: daar houd ik van! Ohja, en een goede bank natuurlijk, toch wel de eyecatcher in een interieur! En een open haard staat ook (weer) op de verlanglijst!



Welk item in huis is je het meest dierbaar?
De items die mij het meest dierbaar zijn in huis, zijn toch wel de spullen met een speciale betekenis (denk aan bijvoorbeeld een erfstuk of kunst) of spullen met een verhaal, zoals onze oude winkelkast. Dat zijn de constante factoren in huis, voor de rest is alles vervangbaar.

Wat is jouw ultieme stylingtip?
Mijn ultieme stijltip is eigenlijk dat ik geen stijltip heb, behalve eigenheid. Dat maakt een interieur persoonlijk en dat vind ik belangrijk, want dat onderscheid je en maakt van je huis een thuis. In plaats van een showroom.

Ook oud ik erg van de mix van oud en nieuw, gecombineerd met kunst. Voor de rest wil ik zeggen: volg je hart, dan komt het altijd goed.

Meer zien van Ingeroos? Je vindt haar op Instagram onder de naam @ingeroosxx













Tuin

De 4 tuintrends van 2024

geschreven door Gabrielle
De 4 tuintrends van 2024

Natuurlijke tuinen bieden een prachtige setting waarin we onze buitenruimtes kunnen transformeren tot plekken van rust, schoonheid en expressie. In het jaar 2024 presenteren tuinontwerpers en liefhebbers breed aanbod aan inspirerende trends die elk een unieke benadering van t...

meer...