Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

Met deze 5 tips maak je jouw interieur klaar voor de lente

geschreven door Demi
Met deze 5 tips maak je jouw interieur klaar voor de lente

Eindelijk is het weer zover, de zonnestralen komen weer wat vaker terug en daar worden wij heel blij van! Zeg maar vaarwel tegen de regen en de storm, maar ook tegen je winterse interieur. Met behulp van deze tips ben je binnen no-time klaar voor de lente!

1. Wisselen!

De dikke plaids, kussens van bont en de hoogpolige vloerkleden kunnen ingeruild worden voor de lichte en vooral luchtige plaids, kussens en vloerkleden. Maak plaats voor de botanische stijl, kussens met palm- of ananasprint bijvoorbeeld.

2. Grote schoonmaak

Bij een fris interieur hoort ook een grote schoonmaak. Dit betekent dat je elk hoekje van het huis schoonmaakt, ook onder en achter de bank! En nu de zon begint de schijnen zie je letterlijk alles op je ramen zitten, elk klein vlekje of beestje. Het is weer tijd om de ramen te lappen!

3. Meer planten en bloemen

Planten en bloemen maken niet alleen elk interieur mooier, maar planten zijn ook nog goed voor de luchtreiniging! Ben je benieuwd welke plant in jouw interieur past? Klik dan hier!

4. Beddengoed!

Vervang je beddengoed met een iets luchtigere stof, bijvoorbeeld linnen! Dat is even wat fijner voor de warme avonden.

5. Weg met dat hout!

Die open haard zal waarschijnlijk niet meer aan gaan, dus het is tijd om al het hout op te bergen! Je kan hout opbergen in een schuur of garage, maar je kan er ook een mooi accent van maken in je interieur. Benieuwd hoe? Klik dan hier!

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...