Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Shop the look

Shop the look: een donker maar sfeervol interieur

geschreven door Gaby
Shop the look: een donker maar sfeervol interieur

Wij vinden het ontzettend leuk om een kijkje bij jullie in huis te nemen via de Binnenkijkers die jullie uploaden. Ieder interieur is weer net een beetje anders en dat zorgt voor boordevol inspiratie. Deze week viel het interieur van Joy_k_o op! In Joy’s huis is er gebruik gemaakt van veel meubelstukken die wat donkerder zijn. Ontzettend mooi, maar het blijft altijd spannend of het dan niet te kil wordt in huis. Die zorgen zijn verleden tijd als we naar het interieur van Joy kijken. Het huis heeft namelijk alsnog ontzettend veel karakter en sfeer. De combinatie van zwart-wit en neutrale tinten zorgen voor een knus gevoel.

Dit gevoel wilden we je natuurlijk niet onthouden, dus mocht dit interieur helemaal je ding zijn: we hebben de leukste items alvast voor je verzameld zodat jij deze look ook in huis kan halen.

 
 
 
Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...