Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Gastblog

Gastblog: een kijkje bij Huisvanklaasje

Gastblog: een kijkje bij Huisvanklaasje

Hoi! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn gastblog voor HomeDeco. In deze blog staat mijn interieur centraal! Ik neem je mee naar de manier waarop ons huis ingericht is en hoop jou hiermee inspiratie te kunnen geven. Wij wonen in een rijtjeshuis in Gouda. We zijn hier 2,5 jaar geleden komen wonen en hebben inmiddels flink verbouwd. Wat aanvankelijk begon met het aanpakken van de keuken, werd het strippen van de beneden-en bovenverdieping.

woonkamer-hoekje-huisvanklaasjeBron: Huisvanklaasje via HomeDeco Binnenkijken




 

Ook de tuin kreeg een make-over. Een overkapping waar je ook na de zomer heerlijk kunt vertoeven door de terrasverwarmers in combinatie met een lekker plaid. Zeker tijdens de lockdowns hebben we hiervan genoten. Een beetje vakantie in eigen tuin. Het is nu februari en deze foto is van de zomer gemaakt. Wat heb ik hier weer zin in!

overkapping-tuin-huisvanklaasjeBron: Huisvanklaasje via HomeDeco Binnenkijken




 

Eyecatcher: De keuken!

Hieronder zie je de keuken. De roze tegeltjes springen er echt uit! Ik word zelf altijd heel vrolijk van de kleur roze. Ik heb ooit eens gelezen dat de kleur een harmonieus effect heeft, dus dat klopt voor mij zeker! Roze is dan ook de roze...ehh.. rode draad in ons interieur. Het komt in vele tinten terug. Wat ik ook heerlijk vind aan deze keuken is de houten plank. Je kunt je mooiste accessoires daar goed presenteren. Bovenkastjes mis ik niet, want daar kom ik met mijn 1.63m toch nooit bij.

keuken-hoek-huisvanklaasjeBron: Huisvanklaasje via HomeDeco Binnenkijken

keuken-huisvanklaasjeBron: Huisvanklaasje via HomeDeco Binnenkijken




 

Mijn vriend is dol op koken en ik ben dol op tafelen. Avonden lang zitten wij aan onze lange tafel. Met acht stoelen hebben we plek genoeg voor vrienden en familie. Ik vind het dan weer heel leuk om de tafel af te stylen met verschillende vormen en kleuren servies. Het leukste aan dit zitgedeelte vind ik de stoelen. Die komen allemaal van verschillende winkels en hebben zo hun eigen verhaal.

eethoek-huisvanklaasjeBron: Huisvanklaasje via HomeDeco Binnenkijken




 

Hey, Vincent!

Eigenlijk had ik moeten starten met onze entree, want daar kom je immers als eerst binnen. De hal is een ruimte waar je relatief kort verblijft. Je komt hier als je naar binnen loopt of als je weer weggaat. Voor een toiletbezoekje moet je door de gang, maar het is geen kamer waar je je tijden in bevindt, snap je? Met dat in ons achterhoofd hebben wij de hal ingericht. Een ruimte waarin je kunt knallen met kleuren en patronen. Zelfs de pakketbezorger vertelde dat hij het heel bijzonder vond!

gang-huisvanklaasjeBron: Huisvanklaasje via HomeDeco Binnenkijken




 

Kleinste kamertje van het huis...

Ik wilde van ons toilet wederom iets unieks maken. De hexagon tegels uit de keuken komen hier in een off-white tint terug. Daarboven een kek behangetje en wat (hoe kan het ook anders) roze accessoires. Het wordt een zoet geheel zo, maar ik denk dat wanneer je hier wat stoerdere accessoires in donkere kleuren zou kiezen, je ook een tof plaatje kunt creëren!

toilet-huisvanklaasjeBron: Huisvanklaasje via HomeDeco Binnenkijken




 

Sweet dreams

Tot slot vind ik het nog heel leuk om jullie een kijkje te geven in de slaapkamer! We hebben een bed gekocht in een knalkleur en daarmee de rest van de kamer redelijk sereen gelaten. Brave Ground van Flexa zie je hier op de muur, een mooie aardetint vind ik zelf! Doordat we een vlak hebben geschilderd en het plafond een stukje hebben meegenomen, creëer je een heel knus effect. Het doet me soms denken aan een soort bedstee, maar dan modern!

slaapkamer-huisvanklaasjeBron: Huisvanklaasje via HomeDeco Binnenkijken

slaapkamer-detail-huisvanklaasjeBron: Huisvanklaasje via HomeDeco Binnenkijken




 

Investeer in de basis

Hopelijk vond je het leuk om een kijkje te nemen in het huis van Klaasje. Misschien heb je naar aanleiding hiervan een vraag over een product? Die kun je stellen aan HomeDeco of aan mij. Hierbij nog een afsluitende tip: ik heb altijd geïnvesteerd in basiselementen. Een goede vloer of een mooie eettafel. Als je basis staat, dan oogt al het andere automatisch leuk! Of je vaasje nu van design is of van een budgetmerk; mooi zal het zeker staan.

Liefs,
@huisvanklaasje

Gastblog schrijven?
Heb jij een inspirerend interieur en zie jij het ook wel zitten om een gastblog voor HomeDeco te schrijven? Stuur een mailtje naar [email protected] en wie weet zien we jouw verhaal online verschijnen!

Zie ook:
- Gastblog: Wendy van Thuismusinterieur
- Gastblog: Wilma van Huisjeboompjeboys
- Gastblog: Ellie van Thuisbijmij

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...