Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Gastblog

Gastblog: de tuin in met Fabryk Design

geschreven door fabrykdesign
Gastblog: de tuin in met Fabryk Design

Ben jij net als wij alweer ideeën aan het opdoen voor de tuin en vind je jouw kale schutting een doorn in het oog? Er zijn gelukkig genoeg manieren om die saaie schutting op te fleuren. Speciaal voor jouw hebben wij de hele maand april 15% KORTING op al onze producten! Lees snel verder voor dé 5 inspirerende tips.

Tuinkussens

Tuinkussens zorgen er niet alleen voor dat je comfortabel zit, maar het maakt je tuin ook helemaal af! De buitenkussens van Fabryk Design zijn gemakkelijk te combineren met onze muurcirkels en tuinposters, zo kun je gemakkelijk mixen en matchen!

tuinkussens-fabryk-designBron: Fabrykdesign via HomeDeco Binnenkijken

Slingers

Een van de meest simpele manieren om de schutting op te fleuren, is door een slinger met lampjes, lampionnen of vlaggetjes op te hangen. Let wel op dat deze weerbestendig zijn. Ga voor een combinatie van verschillende slingers of houdt het bij één slinger. Zelf eenvoudig een slinger maken? Op Pinterest staan tal van voorbeelden en leuke tips! Hieronder delen we alvast één met je:

vlaggen-wit-schutting-tuinBron: Mijnhuisje

Metalen dieren

Ben je opzoek naar een unieke decoratie voor in je tuin? Deze geometrische hommel zal zeker shinen aan je schutting of in je tuinhuis! Dit leuke diertje heeft een metalen coating en is daardoor geschikt om voor buiten op te hangen. Deze metalen hommel heeft een dikte van 4 mm. Ze zijn verkrijgbaar in zwart, wit of een leuke print! Ze hebben geen ophanghaakje, maar je kunt ze gemakkelijk ophangen aan een spijkertje of schroefje.

geometrische-hommel-fabryk-designBron: Fabryk Design




 

Tuinposters

Onze tuinposters worden gemaakt van pvc-materiaal en zijn dus bestand tegen regen en wind. In elke hoek zit een oog, zo kun je de tuinposter ophangen waar je maar wil. Onze posters blijven lang mooi zodat je er nog vele jaren van kan genieten.

tuinposter-fabryk-designBron: Fabrykdesign via HomeDeco Binnenkijken


FBRK. Tuinposter Kiwi
Fabryk Design


 

Muurcirkels voor in de tuin

We raken niet uitgekeken op onze muurcirkels, ze zijn geschikt voor binnen en buiten. Hang onze dibond muurcirkel aan je schutting en je hebt een mega eyecatcher! We hebben veel verschillende prints en afmetingen, zo is er altijd wel iets passends voor jouw tuin!

into-the-woods-muurcirkel-fabryk-designBron: Fabryk Design




 

Zie ook:
- Sustainable brand we love: Fabryk Design
- Hot! Terrassen in eigen tuin
- De beste bloempotten voor buiten

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...