Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Brand we love

Sustainable brand we love: Fabryk Design

geschreven door Marie-Louise
Sustainable brand we love: Fabryk Design
"FBRK. staat voor puur en eerlijk design, gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt" Esther en Sytze - Oprichters Fabryk Design

Fabryk Design is een lifestyle label dat zich richt op hippe wanddecoraties en accessoires voor binnen en buiten. Esther en Sytze, oprichters en eigenaren van het Nederlandse merk Fabryk Design, willen klanten blij maken met een echt, duurzaam designproduct. FBRK. staat voor puur en eerlijk design, gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

fabryk design duurzaam

Esther staat garant voor 100% klanttevredenheid. Het is haar doel om klanten een positief gevoel over de aankoop te geven. Zij gelooft in Fabryk Design en haar producten en wil de klant een mooi, eerlijk product bieden waarover ze zelf enthousiast is. Geen wegwerpproduct, maar een blijvend designobject die een herinnering symboliseert.

Fabryk Design wil duurzaam en verantwoord ondernemen door hergebruik van materialen en het gebruik van hout dat is geproduceerd in de EU. Niet alleen zijn wij dol op dit merk door haar duurzaamheid, maar ook omdat sociaal ondernemen een belangrijke pijler is voor Esther en Sytze. FBRK. is namelijk betrokken bij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij krijgen een kans op een veilige, passende werkplek. Hiernaast kunnen ook studenten zich ontwikkelen tijdens hun stage bij FBRK, op het gebied van het ontwerpen en creatief vakmanschap.

fabryk design duurzaam

FBRK. Werkt!
Esther en Sytze bieden dagbesteding, talentontwikkeling en re-integratie. Meedoen binnen regulier werk is wat iedereen wil, maar wat niet altijd kan of lukt. Binnen FBRK-Werkt bieden ze de deelnemers de mogelijkheid om mee te doen wanneer het om een bepaalde reden soms even niet gaat. Volwaardig meedraaien bij Fabryk Design, in je eigen tempo en ritme en met de juiste begeleiding of coaching. Meedoen, ontwikkelen of weer richting reguliere arbeidsmarkt: bij FBRK-Werkt krijgen de deelnemers hiervoor de kans.

fabryk design duurzaam

Ben je benieuwd naar de favoriete producten van Esther en Sytze?

De stier
"Dit blijft toch wel een van onze favoriete geometrische vormen. Dit komt ook doordat de Stier onze eerste geometrische vorm van Fabryk Design is. De stier blijft een stoere wanddecoratie die erg geliefd blijft binnen Fabryk Design."

De Haring
"Met de vele details die de haring heeft, blijft het een mooi ontwerp die we bij Fabryk Design mooi blijven vinden. Daarom is de haring hier ook een van onze favoriete geometrische vormen. Hiernaast past deze haring prachtig in elke keuken."

De Hummingbird
"De Hummingbird is een van onze nieuwe redesigns, en ondanks dat deze nieuw is zijn wij er in FBRK. al helemaal verliefd op. Het is een lieflijk maar toch krachtig vogeltje en dit past goed bij Fabryk Design."

Hebben wij je enthousiast gemaakt? Je shopt de volledige collectie hier.

Vanwege de lockdown en gesloten winkels, zijn veel van de verkooppunten van de kleinere makers gesloten. Reden voor ons om ze extra in de spotlight te zetten! Ben/ken jij een leuk opkomend merk of duurzaam merk, laat het ons weten!

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...