Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends

Eierdopje

33 producten gevonden
Categorie: Eierdopje

Categorie


Prijs: Alles

Prijs


Trefwoord: Alles

Trefwoord


Onmisbaar op de ontbijttafel: eierdoppen

Ze zeggen niet voor niets: "easy like sunday morning". Gezellig op zondagmorgen met z'n alle aan tafel zitten en ontbijten. Lekkere warme broodjes uit de oven, kopje koffie, verse jus d'orange, de ochtendkrant en natuurlijk lekkere zachtgekookte eitjes. Wat staat er nou gezelliger dan de eitjes leuk op tafel te zetten in gezellige eierdopjes! Mooi lepeltje en zoutvaatje ernaast en klaar ben je. Als je de eierdopjes leuk matcht met de rest van het servies, is alles ook nog eens een geheel wat weer heel mooi oogt op de eettafel! Met de eierdopjes maak je de ontbijttafel helemaal af. 

Verschillende vrolijke eierdopjes

Er zijn zoveel verschillende leuke eierdopjes! In het uitgebreide assortiment van HomeDeco heb je eierdoppen in veel verschillende vormen. In het assortiment zit onder andere het traditionele eierdopje, maar ook in de vorm van een bloemetje of met leuke uitgesproken kleuren. Totaal tegenovergesteld van het traditionele eierdopje hebben wij ook het "eierkussen" in het assortiment. Dit is een klein kussentje die ervoor zorgt dat het ei niet verschuift en je hem dus zo op tafel kunt serveren zonder dat hij wegrolt. Of wat dacht je van een eiermandje in een leuke kleur! Als je een basic servies hebt, is het leuk om juist los te gaan met de eierdopjes in verschillende vormen en kleuren.

Eierdopjes kopen en vergelijken

Wil je graag nieuwe eierdopjes kopen? Bij HomeDeco hebben wij een ruim assortiment samengesteld met verschillende merken en aanbieders. Zo hoef je niet langer alle webshops van Nederland af te speuren maar hebben wij verschillende webshops onder een dak geplaatst. Als je een artikel wilt bestellen word je met een klik op de knop doorgestuurd naar de website van de aanbieder waar je het artikel met een klik op de knop kunt bestellen. Vaak wordt het artikel ook bij je thuis bezorgd! Naast eierdoppen kun je bij HomeDeco terecht voor alles wat je huis een thuis maakt! Laat je inspireren op HomeDeco.nl.