Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
 

We Bloggers & IG'ers

HomeDeco is voor en door interieurliefhebbers. Wij delen graag onze passie met jou en we doen regelmatig inspiratie op bij Nederlands leukste interieurbloggers en -Instagrammers. Heb jij een interieurblog of een prachtig Instagramaccount dat we niet mogen missen? Dan ben je hier op de juiste plek! Bij HomeDeco kun je je blog en binnenkijker lekker promoten. Hieronder vind je enkele tips om als blogger het meeste uit HomeDeco te halen.

 
 

‘Verify’ je profiel!

De makkelijkste manier om als blogger op te vallen op HomeDeco is door 'verified blogger' te worden! Als verified blogger val je extra op door het speciale vinkje bij je naam, zo zullen andere gebruikers sneller je blog of Instagram account vinden. Ga naar je profiel en klik vervolgens op ‘profiel bewerken’. Geef bij 'profile type' aan dat je een blogger bent en vergeet vooral niet bij 'website' de link naar je blog of Instagram account erbij te vermelden. Zodra wij je goedgekeurd hebben als verified blogger, verschijnt er een vinkje naast je naam.

 
 

Show je Binnenkijker op je eigen blog

Als interieurliefhebber ben je waarschijnlijk ontzettend trots op je interieur en wil je dit het liefst met iedereen delen. Dat kan! Nadat je een Binnenkijker hebt aangemaakt op HomeDeco, kun je de Binnenkijken Widget op je blog plaatsen. Bezoekers op jouw blog zien direct de meest recente foto’s van je huis en ze kunnen gemakkelijk doorklikken naar je volledige Binnenkijker. 

Log in om hier de widget-code te kopieren.

 
 

Word gefeatured

Plaats je regelmatig foto’s op je Binnenkijker en wil je deze graag meer promoten? Regelmatig zetten wij bloggers met leuke Binnenkijkers in het zonnetje door ze featured te maken en door hen in onze blogrubriek ‘Blogger we love’ te plaatsen. Wil jij hier ook graag tussen staan, stuur dan even een mailtje naar rosa@homedeco.nl