Deurstop

6 producten gevonden
Categorie: Deurstop

Categorie


Shops: Alles
Prijs: Alles

Prijs


Bestel op: Alles
Trefwoord: Alles

Trefwoord


Deurstops: geen klappende deuren meer

Door het gebruik van deurstops in jouw woning zijn de dichtslaande deuren verleden tijd! Je kunt heel gemakkelijk de deur wijd open zetten en met een deurstop ertegenaan blijft de deur ook open. Ideaal voor een open uitstraling van je huis zodat de deur tussen de woonkamer en hal bijvoorbeeld altijd open staat. Ook om je huis zo af en toe even door te luchten is de deurstop ideaal, anders slaan deuren keihard dicht als je twee ramen tegenover elkaar open zet. Hiermee bescherm je ook meteen je muur en de deurklink. Bij open- en dichtslaande deuren wordt de muur anders vaak beschadigd doordat de deurklink hier hard tegenaan waait. 

Deurstop online bestellen

Wil je  graag een deurstop kopen en voorgoed een einde maken aan al die dichtslaande deuren? Hier vindt jede deurstop die bij jou en jouw interieur past. Houdt je muren en deuren mooi door een deurstopper online aan te schaffen. Je kunt kiezen tussen grappige deurstoppers in bijvoorbeeld de vorm van een dier maar ook voor de traditionele deurstopper van roestvrijstaal. De traditionele roestvrijstale deurstoppers past in ieder interieur goed! 

Deurstoppers vergelijken

Bij HomeDeco kun je op een eenvoudige manier deurstoppers online kopen en vergelijken. Doordat HomeDeco samenwerkt met verschillende aanbieders is er altijd wel een deurstopper te vinden die aansluit op jouw interieur.