Deurstop

9 producten gevonden
Categorie: Deurstop

Categorie


Shops: Alles

shops


Prijs: Alles

Prijs


Bestel op: Alles
Trefwoord: Alles

Trefwoord


Deurstops: geen klappende deuren meer

Door het gebruik van deurstops in uw woning zijn de dichtslaande deuren verleden tijd! U kunt heel gemakkelijk de deur wijd open zetten en met een deurstop ertegenaan blijft de deur ook open! Ideaal voor een open uitstraling van uw huis zodat de deur tussen de woonkamer en hal bijvoorbeeld altijd open staat. Ook om uw huis zo af en toe even door te luchten is de deurstop ideaal, anders slaan deuren keihard dicht als je twee ramen tegenover elkaar open zet. Hiermee beschermt u ook meteen uw muur, en de deurklink. Bij open- en dichtslaande deuren wordt de muur anders vaak beschadigd doordat de deurklink hier hard tegenaan waait. 

Deurstop online bestellen

Wilt u graag een deurstop kopen en voorgoed een einde maken aan al die dichtslaande deuren? Hier vindt u de deurstop die bij u en uw interieur past. Houdt uw muren en deuren mooi door een deurstopper online aan te schaffen. U kunt kiezen tussen grappige deurstoppers in bijvoorbeeld de vorm van een dier maar ook voor de traditionele deurstopper van roestvrijstaal. De traditionele roestvrijstale deurstoppers past in ieder interieur goed! We hebben zelfs in het assortiment één deurstopper met een greep aan de bovenkant, waardoor u niet door uw knieën hoeft om de deurstopper te verplaatsen. Ideaal voor mensen die slecht ter been zijn of moeite hebben met buigen. 

Deurstoppers vergelijken

Bij HomeDeco kunt u op een eenvoudige manier deurstoppers online kopen en vergelijken. Doordat HomeDeco samenwerkt met verschillende aanbieders is er altijd wel een deurstopper te vinden die aansluit op uw interieur. U wordt via de website van HomeDeco doorgesluist naar de aanbieder waar u gemakkelijk de deurstopper bestelt. Ook kunt u rustig op de website van HomeDeco rondkijken voor andere meubels en woonaccessoires. U kunt genoeg inspiratie vinden op de site.