Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends

Hocker

94 producten gevonden
Categorie: Hocker

Categorie


Prijs: Alles

Prijs


Trefwoord: Alles

Trefwoord


Heerlijk met de voeten op de hocker

Met een hocker haal je een speciale en vooral stijlvolle manier om je bankstel uit te breiden in huis. Een hocker wordt ook vaak een poef genoemd en je hebt ze in alle soorten en maten. Hoe lekker is het als je thuiskomt na een lange dag werken en je even tot rust kan komen met je voetjes omhoog op een stijlvolle hocker? Wij hebben bijvoorbeeld vierkante hockers, ronde hockers of een hocker op pootjes. In de materialen is de hocker ook heel divers. Zo hebben wij leren hockers, suède hockers, stoffen poefen en ga zo maar door. 

Multifunctioneel, zo'n hocker

Naast dat de hocker, of poef, geweldig staat in je interieur is hij ook nog eens multifunctioneel! Je kunt de hocker gebruiken als verlenging van je bank maar ook als krukje of je kunt de poef gebruiken als variant van een bijzettafeltje. Als je een dienblad op de hocker zet, kun je de poef makkelijk als bijzettafel gebruiken omdat hij nu stabiel staat. Een stijlvolle hocker is echt een aanvulling in je interieur doordat hij multifunctioneel is en je kamer vaak net de finishing touch geeft. Zo maakt een textiele hocker een kamer meteen minder kil en kaal en een poef met een vachtje je kamer meteen een stuk gezelliger. 

Hockers vergelijken bij HomeDeco

Bij HomeDeco kun je alle de hockers makkelijk vergelijken. Door online hockers te bestellen heb je een groot aanbod en is de keuze reuze. Bij HomeDeco hebben wij goedkope hockers, dure hockers, luxe poefen, mooie poefen, zwarte hockers, witte hockers en zo kunnen we eindeloos doorgaan. Voor interieur inspiratie ben je bij HomeDeco aan het goede adres.