Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends

Slaapbank

80 producten gevonden
Categorie: Slaapbank

Categorie


Prijs: Alles

Prijs


Trefwoord: Alles

Trefwoord


Voor alle logees een slaapbank

Hoe handig is een slaapbank die ook nog eens modieus is? Ideaal voor als er iemand (onverwacht) blijft logeren of als er vriendjes of vriendinnetjes van de kinderen een nachtje blijven slapen. Een slaapbank is dus erg gemakkelijk om thuis te hebben. Tegenwoordig heb je ook ontzettend veel keuze in de soorten slaapbanken waardoor het niet meer een oubollig meubelstuk is die je eigenlijk liever kwijt dan rijk bent! Het tegenovergestelde is zelfs waar, je hebt super hippe modellen dus er is voor ieder interieur wel iets te vinden.

Verschillen in de slaapbank

Het makkelijk aan een slaapbank is, is dat je ze in verschillende soorten hebt. Je hebt bijvoorbeeld de hippe mooie bank die ook als een plaatje staat in de woonkamer en waarvan je niet aan de buitenkant ziet dat het eigenlijk een slaapbank is. Ook heb je de slaapbank die goed staat in bijvoorbeeld een logeerkamer. Het is wel een echte bank die je in een handomdraai kan omtoverten tot slaapbank maar je ziet wel duidelijk dat dit om een slaapbank gaat en is dus misschien minder geschikt voor de woonkamer. Tot slot heb je nog de slaappoef of kussen. Dit is als het ware een groot kussen of stoel die plat op de grond ligt, zonder pootjes. Deze kun je gemakkelijk uitvouwen tot een heus bed! Deze heeft een lekker dik matras zodat je niet het gevoel hebt dat je eigenlijk op de grond ligt. Dit 'kussen' kun je daarom ook ideaal kwijt op de kinderkamer, zodat vriendjes en vriendinnetjes altijd makkelijk kunnen blijven slapen zonder het gedoe van een echt logeerbed.

Slaapbanken vergelijken op HomeDeco

Bent u nu net als wij ook enthousiast geworden over de slaapbank? Maar twijfelt u nog welk model dan het best bij u en uw interieur past? Geen probleem! Bij HomeDeco kunt u gemakkelijk slaapbanken vergelijken, zo kunt u kiezen voor een heel hip model, een goedkope slaapbank of juist voor een luxe uitgevoerde slaapbank! De keuze is aan u!