Badbrug

0 producten gevonden
Categorie: Badbrug

Categorie


Merk: Alles

Merken


  Prijs: Alles

  Prijs


  Trefwoord: Alles

  Trefwoord


  Helaas hebben we geen producten gevonden die aan je zoek-criteria voldoen.
   
  Alle Badbruggen
   

  Ultiem relaxen met een badbrug

  Hoe fijn is het om na een lange werkdag in bad te stappen met een ontspannende badolie, rustgevende muziek en een goed boek. Misschien zelfs nog een wijntje en/of hapje erbij.. Ultiem relaxen! Het klinkt perfect, maar de realiteit is meestal dat je boek vaak aan de onderkant nat wordt, je glas wijn griezelig wankel op het randje van het bad staat en je chips ronddrijft in de badolie. Hm, misschien toch niet zo rustgevend. Gelukkig is dat verleden tijd! Bij HomeDeco kun je nu namelijk met het grootste gemak een badbrug kopen. Lees snel verder voor alle ins en outs.

  Een badbrug voor ieder bad

  Op een badbrug kun je al je benodigde spulletjes zetten zonder bang te zijn dat omvalt of nat wordt. Door middel van klemmetjes kun je het gemakkelijk aan de zijkanten van je bad vastklemmen. Zo zit het altijd stevig vast en zal het niet zomaar losraken. De badbrug van Umbra, de ‘Aquala’ badbrug, heeft allerlei extra haakjes, klemmetjes en vakjes. Zo zit er een boekstandaard op (vaarwel, natte boeken!), een wijnglashouder zodat je glas voortaan als een huis staat, én nog een apart vakje voor bijvoorbeeld een stukje zeep of een bakje nootjes. Dat is pas écht lekker relaxen! Extra voordeel: Je kunt de klemmetjes van de badbrug gemakkelijk uitschuiven. Hierdoor past het op ieder formaat bad en kun je met een gerust hart zo’n handige badbrug online kopen.

  Badbrug bestellen op HomeDeco.nl

  Op HomeDeco.nl kun je heel gemakkelijk online een badbrug kopen. Klik op het item dat je wil aanschaffen, klik vervolgens op ‘naar de shop’ of ‘meer info bij…’ en reken af bij de desbetreffende winkel. In mum van tijd heb je je bestelling binnen en kun je genieten van jouw eigen luxueuze badkamer. Sla je ondertussen alvast een flinke voorraad badolie in?