Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends

Mok

232 producten gevonden
Categorie: Mok

Categorie


Prijs: Alles

Prijs


Trefwoord: Alles

Trefwoord


En nu, een lekkere mok thee 

Heerlijk 's avonds op de bank hangen met een deken, goed boek en een grote mok vol thee. Klinkt dit niet verleidelijk? Mok is ideaal om je koffie, thee of melk uit te drinken. Of natuurlijk warme chocolademelk... Er zijn zo veel soorten verschillende leuke mokken dat het ook nog eens erg gezellig staat op tafel. In het assortiment zitten nostalgische mokken maar ook zeker hele hippe mokken die helemaal van nu zijn! Het is ook een leuk idee om de mok cadeau te geven. Vaak kun je niet genoeg mokken in huis hebben! 

Leuke mokken kopen

Bij HomeDeco hebben wij in het assortiment heel veel leuke mokken van merken zoals Asa, deze zijn ideaal voor de koffie, espresso of cappuccino. De mokken van Design Letters zien er ontzettend hip uit en verkrijgbaar met alle letters van het alfabet erop! De mokken van Pip Studio zijn vrolijke mokken met een all-over print. Dit staat erg gezellig op de tafel tijdens de koffie. De mokken van Vipp zijn juist heel modern en minimalistisch. De mokken zijn in verschillende groottes verkrijgbaar, hierdoor zijn sommige perfect voor espresso en andere weer voor thee of koffie. 

Bij HomeDeco mokken bestellen

Bij HomeDeco hebben wij een uitgebreid assortiment met verschillende mokken van verschillende merken en aanbieders. Daarom kun je op een hele makkelijke manier verschillende mokken vergelijken zonder dat je veel verschillende websites hoeft af te speuren. Als je een artikel hebt gevonden die je graag wilt kopen, word je met een klik op de knop doorgestuurd naar de website van de aanbieder waar je dit artikel makkelijk kunt bestellen. Op HomeDeco is genoeg inspiratie te vinden om van je huis echt je thuis te maken.