Stolp

0 producten gevonden
Categorie: Stolp

Categorie


Merk: Alles

Merken


  Shops: Alles

  shops


   Prijs: Alles

   Prijs


   Bestel op: Alles
   Trefwoord: Alles

   Trefwoord


   De stolp: een musthave in je interieur

   Wauw! Binnen een hele korte tijd is de stolp ons interieur ingeslopen en sindsdien is die niet meer weg te denken! Hoe dat kan? Omdat de stolp op zoveel verschillende manieren te stylen is. Je kunt er natuurlijk per seizoen een nieuwe creatie inmaken, denk aan kerstballen onder de stolp in december, rond pasen kun je de stolp mooi aankleden met paaseitjes en in de herfst kun je er eikels en kastanjes onder decoreren. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of het staat leuk met een stolp. Er worden ook vaak veren of cactussen in de stolp bewaard, dit geeft de kamer in een keer een luxe uitstraling! 

   Bolle glazen stolp

   De populairste vorm van de stolp is zonder twijfel de glazen stolp die aan de bovenkant bol is! Deze is zo populair juist omdat je hem op zoveel verschillende manieren kan stylen! Naast deze wordt de rechthoekige stolp ook steeds populairder. De rechthoekige stolp heeft een meer industriële uitstraling waardoor die mooi in een industrieel interieur past. Met een stolp kun je een statement maken in je interieur, juist omdat jij bepaalt wat de stolp uitstraalt! De stolp komt het mooist tot zijn recht in de vensterbank, op een bijzettafel of op een krukje in de kamer. 

   Stolp kopen?

   Als je inmiddels net zo enthousiast bent over de stolp als wij, is het tijd om er een aan te schaffen. Bij HomeDeco hebben wij een uitgebreid assortiment met verschillende soorten stolpen erin. Dit assortiment bestaat uit verschillende merken en aanbieders. Het makkelijke hieraan is dat bij HomeDeco ze allemaal staan verzameld, zo hoef je niet meer uren te zoeken naar de perfecte stolp maar kun je je makkelijk uitleven op maar één website. Mocht je nu een stolp vinden die jouw liefde heeft gewonnen, met een klik op de knop wordt je doorgestuurd naar de website van de aanbieder waar je de stolp online kunt bestellen. Zo kun je dit lekker thuis vanaf de bank regelen ;).