Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends

Bijzettafel

1.596 producten gevonden
Categorie: Bijzettafel

Categorie


Prijs: Alles

Prijs


Trefwoord: Alles

Trefwoord


Onmisbaar in huis: bijzettafels. 

In iedere ruimte kan je bijzettafels wel gebruiken voor handige opbergruimte, extra tafel voor bij de bank of als nachtkastje. Het fijne aan dit meubel is dat ze makkelijk te verplaatsen zijn en in verschillende prijsklasses en stijlen Voor ieder wat wils dus! Het multifunctionele woonaccessoires mag dan ook niet ontbreken in je interieur.

Welke materialen zie je vaak voor bijzettafels?

De materialen kunnen erg verschillen voor dit product. Het is voorral afhankelijk hoe je ze gaat gebruiken en waar je ze neer wilt zetten. Ieder materiaal heeft zijn eigen voordelen en nadelen. 

Hout
Hout is het meest gebruikte materiaal voor bijzettafels. Door de vele variaties in type hout en de verschillende manieren van bewerken geven houten tafels een natuurlijk gevoel aan jouw huis. Ook bij ons in het assortiment hebben we vele houten bijzettafels te koop via onze verkopers. 

Metaal
Een ander veel voorkomend materiaal voor bijzettafels is metaal. Bij metaal wordt er vaak direct gedacht aan een industrieel interieur, maar het leuke van dit materiaal is dat je deze tafels juist voor andere interieurstijlen ook goed kan gebruiken. We hebben verschillende stijlen waarbij de metalen bijzettafels in het zonnetje worden gezet. 

Glas
Glazen bijzettafels zijn er in verschillende vormen en maten. Hier is het goed om te kijken of alleen het blad van glas is of de hele bijzettafel. Bij transparant glas lijkt een bijzettafel snel lichter, waardoor een kleine ruimte niet kleiner zal lijken bij het gebruik van een glazen bijzettafel. Wel goed om te controleren is het gewicht van deze tafels, want soms kunnen glazen tafelbladen erg zwaar worden!

Kan ik bijzettafels ook ergens anders gebruiken dan in de woonkamer?

Natuurlijk kan dat! Het leuke aan bijzettafels is dat ze overal te gebruiken zijn. Daardoor hergebruik je ze ook vaker. Denk bijvoorbeeld eens aan extra plek voor aan de eettafel. Geen plek op tafel om alles uit te stallen? Zet er een bijzettafel bij en je hebt meer ruimte om jouw heerlijke eten te plaatsen. Extra licht voor bij je bed nodig? Plaats een bijzettafel waar je niet alleen een lamp op kan zetten, maar ook je telefoon 's nachts kan wegleggen. Zelfs in de badkamer kan een bijzettafel een handige toevoeging zijn, vooral als je heerlijk in bad ligt met een boek en een tafeltje nodig hebt voor je glas wijn. 

Welke vormen bijzettafels zijn er allemaal?

Bijzettafels komen in alle soorten, maten en vormen. De meeste huizen in Nederland hebben rechthoekige of vierkante ruimtes in huis. Een leuk effect heeft het dan juist om ronde bijzettafels in huis te gebruiken. Leuk om deze dan in verschillende hoogtes en materialen dan met elkaar te combineren.